KRENULA JE PRIČA DA BI SLAVEN BILIĆ MOGAO PREUZETI HAJDUK: / 'Naravno da postoji mogućnost, bit ću vam potpuno iskren'

Image
Foto: Profimedia

Kako to najčešće biva, počele su kružiti priče da bi Bilić u nekakvoj kombinaciji mogao preuzeti i Hajduk. Evo što o tome priča njegov pomoćnik Dean Računica

18.12.2020.
10:57
Profimedia
VOYO logo

Slaven Bilić je bez posla. Bivši izbornik hrvatske reprezentacije nakon remija protiv Manchester Cityja bio je prisiljen napustiti klupu West Bromwicha, s kojim je prošle sezone izborio ulazak u Premier ligu.

Nije njegov otkaz baš najbolje prihvaćen među navijačima. Poslali su podršku obožavanom treneru koji nije imao spektakularne rezultate, ali ni budžet da bi ih ostvario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O kraju mandata u WBA i nekim novim počecima progovorio je za Sportske novosti Bilićev dugogodišnji pomoćnik i nekad pouzdani Hajdukov prvotimac Dean Računica.

Image
BILIĆ SE JAVIO PO PRVI PUT NAKON OTKAZA I IMA POSEBNU PORUKU: /

'Jako sam razočaran i tužan, ali...'

Image
BILIĆ SE JAVIO PO PRVI PUT NAKON OTKAZA I IMA POSEBNU PORUKU: /

'Jako sam razočaran i tužan, ali...'

"Svi su uz nas! Od navijača do novinara! Oglasili su se i poznati bivši engleski nogometaši koji rade za SKY, svi govore da nikome nije jasno zašto je Slaven dobio otkaz. S te strane imamo neko zadovoljstvo", rekao je Računica pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno smo dobili premali budžet za pojačanja. To nitko ne može osporiti. Mi smo otkupili neke igrače od prošle sezone, ali jedino novo lice bio je Karlan Grant koji je došao iz Huddersfielda, kupljen je pred kraj prijelaznog roka na ho-ruk. A, koliko je meni poznato, ta svota se plaća u tri-četiri rate. Branislav Ivanović je došao kao besplatan igrač, isto pred kraj prijelaznog roka kao iskusan igrač koji će pomoći momčadi. Tako da zapravo nismo imali više pojačanja, praktički ništa. Tako da smo od početka bili glavni favoriti za ispadanje."

Kako to najčešće biva, počele su kružiti priče da bi Bilić u nekakvoj kombinaciji mogao preuzeti i Hajduk. Evo što o tome priča Računica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek postoji mogućnost! Realno, stvari stoje ovako. Slaven ima veliko ime i veliki je trener, velika je faca. Slavenu sigurno neće nedostajati ponuda. Naravno da će svi kazati da ga Hajduk ne može platiti. Međutim, Hajduk je izvan konteksta plaćanja, Hajduk se zapravo ne može staviti u kontekst bilo kojeg kluba na svijetu, to je emocija. Jer Hajduk je naš klub. Međutim, bit ću posve iskren, mislim da je u ovom trenutku neizvedivo da Bilić postane trener Hajduka", zaključio je Računica.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo