KREĆE ČIŠĆENJE NA POLJUDU: / Ova trojica prva napuštaju Poljud

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Nema puno vremena za slaganje kadra jer pripreme kreću već 10. lipnja

29.5.2019.
11:04
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je na koncu ipak uspio spasiti sezonu. Ako se to može nazvati četvrto osvojeno mjesto. No puno je važnije da je izborena Europa premda će zbog nje neće imati ni dva tjedna odmora budući da kreće odmah od prvog kola.

A dotad na Poljudu više neće biti Frana Tudora, Mirka Ivanovska i Andrea Fomitschowa. Ova trojka prva napušta Split, a ondje vjerojatno najviše žale za Tudorom kojemu je istekao ugovor i odlazi bez ikakve odštete. Ovaj polivalentan nogometaš u tri i pol godine skupio je 139 utakmica uz 18 golova i 20 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što s Borjom?

Fomitschow, pak, bio je u jednom dijelu ove sezone prvi izbor na lijevoj strani, ali njegove igre nisu bile dovoljno dobre da bi mu Hajduk ponudio ostanak, kao i Ivanovskom koji je pao potpuno u drugi plan nakon mnogih prilika koje je imao za pokazati se u jesenskom dijelu.

Zasad je upitno što će se dogoditi s Borjom Lopezom koji je, također, bio na meti mnogih kritika, ali on ima ugovor i rado bi hajdukovci htjeli pronaći kupca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, pripreme kluba s Poljuda za novu sezonu započet će 10. lipnja te će se malo kasnije preseliti na Pohorje. Potvrđeno je i da će utakmicu prvog pretkola Europske lige igrati na Dugupolju zbog - Ultre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo