KRANJČARA BRINU OZLJEDE PRED UZVRAT U GRUZIJI: / 'Falit će na njegovo iskustvo'

Image
1.8.2016.
8:22
VOYO logo

Nogometaši Dinama otputovali su u nedjelju navečer u Tbili si gdje ih u utorak očekuje uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv istoimenog protivnika. Momčad Zlatka Kranjčara iz Zagreba je ponijela prednost i 2:0 pobjedu iz prve utakmice, a dobar rezultat osigurat će im prolazak u play-off fazu natjecanja.

"Spremni smo za uzvrat. Idemo u Tbilisi s velikim motivom da zadržimo rezultat koji imamo, naravno i da ga poboljšamo. Svjesni smo da idemo po play-off koji svi želimo i vjerujem da ćemo uspjeti. Jako sam miran, prednost 2:0 daje nam mirnoću, ali i oprez jer očekujem da će domaćin biti agresivniji nego u Zagrebu. 40-ak tisuća gledatelja na stadionu sigurno će njih ih dignuti, ali dignut će i nas", izjavio je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojica ozljeđenih

"Ne gledamo još u play-off i moguće protivnike jer su rezultati još neizvjesni. Zato je teško tražiti nekog pogodnog protivnika. Mi moramo pokazati dobru igru u Tbilisiju i nećemo se plašiti nikoga tko god bude izvučen u ždrijebu. Machado je otpao zbog ozljede s koljenom, bio bi velik rizik da ga angažiramo i ne želimo mu pogoršati stanje. Sigurno je to da će nam faliti njegovo iskustvo, ali nadam se da će onaj tko će ući umjesto njega na dostojan način zamijeniti njegovu ulogu. Pojavio se i mali problem sa Schildenfeldom koji ima problem s Ahilovom tetivom, dok Lešković ima problem sa skočnim zglobom. Nemam neku dilemu oko početnih 11 u Gruziji", poručio je trener Dinama. O utakmici je progovorio i kapetan DomagojAntolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo odličan rezultat uoči uzvrata, ali maksimalno smo koncentrirani i nismo se opustili pred uzvrat. Znamo da je 2:0 dosta varljiv rezultat i maksimalno smo spremni za ovu utakmicu u Gruziji. Svjesni smo toga da još nismo u top formi, ali pobjeđujemo i to je odlika dobre momčadi - da se pobjeđuje i kada se ne igra dobro. Znamo da moramo podići formu i nadam se da ćemo to napraviti u ovoj utakmici. Gledali smo njihove utakmice, vidjeli mane i vrline koje imaju i nadam se da nas neće imati s čim iznenaditi", rekao je Antolić, a na njega se nadovezao i Filip Benković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Imamo lijepu prednost, ali trebamo to potvrditi u uzvratu. Ne smijemo se opustiti i moramo dati maksimum u utakmici u Tbilisiju. Neće biti jednostavna utakmica, oni su dobra ekipa i moramo ih maksimalno respektirati, ali dat ćemo sve od sebe da idemo u iduću fazu natjecanja", poručio je Benković. Utakmica počinje u utorak u 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo