KRAMARIĆ SRUŠIO MANDŽUKIĆEV REKORD, ALI ŽESTOKO KRITIZIRAO MOMČAD I TRENERA: / 'I ja bih najradije sam sebi zviždao'

Image
Foto: Profimedia

Kramarić je trenutno drugi (54 gola) na toj vječnoj listi na kojoj je pretekao Marija Mandžukića (53 gola).

2.12.2019.
18:02
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski napadač Andrej Kramarić vratio se nakon teške ozljede u svoj Hoffenheim i nastavio zabijati golove. U četiri utakmice nakon povratka zabio je četiri gola, no njegova momčad upisala je visok poraz (5:1) protiv Mainza i mršavi remi (1:1) protiv Fortune.

Krama takvom igrom nije bio nikako zadovoljan i za njemački Kicker izrekao je puno kritika na račun igre svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KLOPPA PITALI O VAN DIJKU, ON PRIČAO O LOVRENU: /

'Zbog toga Dejan ima moje puno poštovanje'

Image
KLOPPA PITALI O VAN DIJKU, ON PRIČAO O LOVRENU: /

'Zbog toga Dejan ima moje puno poštovanje'

"Ništa se nije promijenilo. Nismo ni pokušali igrati. I to protiv Fortune, uz dužno poštovanje. Ako želimo biti vrhunska momčad, onda se protiv takvih suparnika moramo postaviti kao Bayern", rekao je Krama.

Kritike su bile upućene i treneru Hoffenheima Alfredu Schreuderu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam trener, ali očito trebamo bolju taktičku pripremu. Nogomet je igra koja mora donijeti radost i zabavu. Svatko može imati loš dan, može se dogoditi da nemate dovoljno sreće, da propustite šanse ili imate puno pogrešnih dodavanja, no kada ne pokažete baš nikakvu inicijativu, onda nešto nije u redu. Razumijem navijače koji su nas ispratili zvižducima. I ja bih sam sebi zviždao", bi je oštar Kramarić u intervjuu za Kicker.

Prestigao Mandžukića

Inače, ugledna njemačka stranica koja se bavi transferima i tržišnim vrijednostima nogometaša i klubova posvetila je Kramariću članak u kojem su naglasili kako je napadač Hoffenheima postao jedan od najopasnijih Hrvata koji je ikad igrao u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je trenutno drugi (54 gola) na toj vječnoj listi na kojoj je pretekao Marija Mandžukića (53 gola). Ivica Olić na prvom je mjestu sa 74 pogotka, a Krama ima dobru priliku prestići i njega ako u narednim sezonama ostane u njemačkoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo