Kramarić dobiva pojačanje: Tek je stigao, a za njim dolazi drugi Hrvat?!

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić nedavno je i službeno realizirao transfer iz Rijeke u Leicester, a prema napisima engleskih medija, neće dugo biti usamljen Hrvat u redovima tog engleskog prvoligaša.

Lokalni dnevnik Leicester Mercury navodi kako je klupska uprava pokazala interes za dovođenjem drugog hrvatskog reprezentativca, a riječ je o Vedranu Ćorluki.

Hrvatski 28-godišnji branič član je moskovskog Lokomotiva od 2012. godine, a itekako dobro zna kako je igrati u Premiershipu, budući je već branio boje Manchester Cityja i Tottenhama. Navodi se kako je Ćorluka željan vratiti se na Otok i da je moguće kupiti ga za odštetu od 4.8 milijuna funti (6.3 milijuna eura), iako mu Transfermarkt.de vrijednost procjenjuje na 7.8 milijuna funti (10 milijuna eura).

Za usporedbu, Leicester je za transfer Kramarića platio između devet i deset milijuna eura. Inače, Ćorlukin ugovor sa Lokomotivom istječe na ljeto 2016. godine.

Očito je kako su u Leicesteru čvrsto odlučili pobjeći sa začelja prvenstvene ljestvice i izboriti opstanak u među engleskom elitom, a dolaskom Ćorluke njihova bi porozna obrana svakako dobila na čvrstini.

Povratak na Net.hr