KRALJEVSKI KLUB SE HVALI MODRIĆEM: / Real podsjetio sve da u njihovoj momčadi igra najbolji nogometaš svijeta

Image
Foto: AFP

'Realova dva vodeća strijelca, Benzema i Bale, profitirali su asistencijama najboljeg nogometaša svijeta'

25.3.2019.
22:31
AFP
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u aktualnoj je sezoni odigrao 39 utakmica za madridski Real, a klub se na njegov doprinos osvrnuo tijekom dana tekstom kojim podsjeća na njegov učinak u ovosezonskim nastupima.

Da Modrić 'ponovno dokazuje da je jedan od ključnih nogometaša Real Madrida' piše na službenim internetskim stranicama kluba na kojima se navodi kako je u sezoni 2018/19 pridonio uspjesima sudjelovanjem kod deset pogodaka. 'Vlasnik nagrade Balon d'Or postigao ih je u tri natjecanja četiri i pridodao im šest asistencija'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gol i asistencija Al-Ainu

Svedu li se asistencija samo na španjolskom prvenstvo Modrić je najbolji asistent momčadi sa njih četiri, a u tom je natjecanju postigao i većinu pogodaka matiravši vratare Betisa, Seville i Valladolida. Bio je strijelac i uvodnog gola u finalu Svjetskog klupskog prvenstva u kojem je Real Madrid svladao Al-Ain 4-1. Na istoj je utakmici upisao i asistenciju udarcem iz kuta nakon kojeg je na 3-0 povisio Sergio Ramos.

Istom je igraču asistirao i u 4-2 pobjedi protiv Espanyola, dodaje se i podsjeća da su 'Realova dva vodeća strijelca, Benzema i Bale, profitirali asistencijama najboljeg nogometaša svijeta'. Francuskom napadaču Modrić je asistirao u ligaškim utakmicama protiv Leganesa i Celte, dok je Bale na njegova dodavanja zabio Romi i Atleticu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo