KRAJNJE BIZARNO: / Švedski nogometaš isključen je s utakmice jer je - prdnuo

Image

Švedski tabloid Aftonbladet objavio je prilično nevjerojatnu priču koja stiže iz sedmog razreda tamošnjeg nogometa. Utakmicu su igrali klubovi Järna SK’s B i Pershagen SK.

21.6.2016.
18:51
VOYO logo

U posljednjim trenucima ogleda isključen je nogometaš Pershagena Adam Lindin Ljungkvist i to zbog potpuno bizarnog razloga koji mu je donio drugi žuti karton na utakmici. Ako je vjerovati njegovim riječim, put u svlačionicu mu je pokazan jer je - prdnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to čudna odluka, niti sam u nju ne vjerujem. Bolio me trbuh i u zadnjoj minuti susreta sam prdnuo. Došao je sudac, pokazao mi žuti i potom crveni karton. Bila mi je to druga javna opomena, a u potpunosti sam zaboravio na prvi žuti karton. Naljutio sam se malo na suca, nisam mogao vjerovati što se dogodilo", izjavio je igrač i proširio svoju izjavu:

"Mogu samo pretpostaviti da je sudac mislio kako prdim na suparnika. Ali, bilo koga tako provocirati niti je posebno pametno niti baš normalno. Crveni karton koji sam dobio sudac je objasnio riječima da sam se nesportski ponašao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo