KRAJ VLADAVINE DULJE OD 20 GODINA: / Jedan od ove trojice trenera naslijedit će Wengera na klupi Arsenala

Image

Bliži li se nakon više od 20 godina kraj vladavine francuskog stručnjaka Arsenea Wengera u Arsenalu? Sve je izglednije da će biti tako.

10.2.2017.
10:13
VOYO logo

Wengeru na kraju aktualne sezone istječe ugovor, a premda se još prije nekoliko tjedana nagađalo da će produljiti suradnju, sada se sve više nagađa da će na ljeto napustiti klupu Topnika. Telegraph piše da su se čelnicio Arsenala ozbiljno bacili u potragu za Wengerovim nasljednikom, a na popisu imaju tri imena.

Image
HOĆE LI WENGER IZDRŽATI? /

Englezi mu pronašli zamjenu i složili momčad za naslov prvaka

Image
HOĆE LI WENGER IZDRŽATI? /

Englezi mu pronašli zamjenu i složili momčad za naslov prvaka

Tuchel ima obožavatelje na Emiratesu

O Massimilianu Allegriju (49), aktualnom treneru Juventusa, engleski su mediji već pisali, a ni on sam ranije ovaj tjedan nije odbacio mogućnost dolaska u London. Allegri je osvojio dva naslova talijanskog prvaka s Juventusom, a na dobrom je putu da uzme i treći. Prije toga je osvojio Seriji A i s Milanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi kandidat za klupu Arsenala je trener Borussije Dortmund Thomas Tuchel (43). Nijemac navodno na Emiratesu ima veliki broj obožavatelja zbog dobrih rezultata s Mainzom i stila igre koji gaji u Dortmundu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnji naslov 2004.

Treći favorit za preuzimanje Arsenala je portugalski stručnjak Leonardo Jardim (42) koji ove sezone radi čuda s Wengerovim bivšim klubom Monacom. Jardim je bio grčki prvak s Olympiacosom, trenirao je i lisabonski Sporting, a od 2014. je u Monacu s kojim je trenutno vodeći u francuskom prvenstvu, a momčad je u dosadašnja 24 kola zabila čak 70 golova.

Wenger (67) je tri puta vodio Arsenal do osvajanja Premier lige, ali posljednji se put to dogodilo još 2004. godine. U aktualnoj sezoni Arsenal ima 12 bodova zaostatka za vodećim Chelseajem pa i ne čudi sve veće nezadovoljstvo navijača i nagađanja da je legenadarni Francuz na izlaznim vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo