VIDEO: / Tudor nakon Hajdukovog mučenja rekao surovu istinu

Ne baš sjajni Hajduk je uspio izboriti 3. pretkolo Europske lige. U uzvratnoj utakmici u Skopju, Bijeli su s Turnovom odigrali 1:1 i tako s ukupnim rezultatom 3:2 prošli dalje.

25.7.2013.
9:49
VOYO logo

Iako je Hajduk dominirao većim dijelom susreta, na kraju se u momčad Igora Tudora uvukla panika.

Doduše, Hajduk je imao prilike puno prije riješiti pitanje pobjednika, no Bijeli su se napromašivali, a najviše se u tom negativnom segmentu istaknuo Maglica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli su Splićani u 61. minuti preko Caktaša, izjednačio je deset minuta poslije Pandev, a do kraja je Turnovo imalo nekoliko prilika za novi pogodak. Došlo je nakon toga do malo panike u redovima Hajduka, ali uspjeli su se Splićani pribrati i sačuvati remi koji ih je odveo u daljnju fazu natjecanja.

Suparnik u trećem pretkolu će im vjerojatno biti gruzijska momčad Dila iz Gorija koja je u prvoj utakmici na svome terenu pobijedila danski Aalborg s 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo puno više šansi i zasluženo idemo dalje. Za prolazak u daljnja natjecanja bitna je kvaliteta igrača, zato utakmica i jest bila neizvjesna. To je trenutno kvaliteta Hajduka. To je naša realnost. Rekao bih da je Blaževski igrao za nas da bi zabio dva-tri gola. Mi nemamo takvog igrača. Ja imam igrače koje imam i moram iz njih izvući maksimum" izjavio je trener Hajduka Igor Tudor nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=8decb87a-124a-684d-8f6f-a08d9b6f8c88&style=classic&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo