KRAJ: / Real ne može protiv Barçe ni kad je bolji!

Nova uzbuđenja su pred nama, na redu je novi El Clasico.

14.8.2011.
16:23
VOYO logo

Madrid. Stadion: Santiago Bernabeu Gledatelja: 75.000

Strijelci: (Ozil 13'), (Villa 35'), (Messi '45), Xabi Alonso (54')

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid (4-2-3-1): Casillas - Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo - Xabi Alonso, Khedira - Ronaldo, Ozil, Di Maria - Benzema

Barcelona (4-3-3): Valdes - Alves, Abidal, Mascherano, Adriano - Keita, Thiago, Iniesta - Sanchez, Messi, Villa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KRAJ UTAKMICE

90' - Novi žuti karton za Real.Marcelo je srušio Pedra, a sudac je zbog prigovora dao opomenu Coentrau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

86' - Slična situacija na drugoj strani. Ušao je Pedro u kazneni prostor Reala, promiješao nekoliko igrača nakon čega je srušen, no sudac i dalje ne svira jedanaesterac.

83' - Valdes srušio Ronalda. Na jednu svijeću u obrani Barcelone natrčali su Ronaldo i Valdes, vratar gostiju rukom je zahvatio Portugalaca koji pada, no sudac je odmahnuo rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

81' - Posljednja promjena u Realu.Higuain je zamijenio Benzemu.

77' - Žuti karton za Xabija Alonsa. Oborio je strijelac drugog Realovog gola Messija na 20-tak metara od Casillasa za što je nagrađen žutim kartonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

73' - Nova promjena u redovima Barçe. Iz igre je izašao Villa, zamijenio ga je Pedro.

70' - Ronaldo ponovo prijeti. Provozao je goste Cristiano, i namjestio se na udarac , ali pucao je mlako. Lopta se samo dokotrljala do Valdesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

64' - Bomba Ronalda. Slobodni udarac na 20-tak metara od gola izveo je Portugalac. Fantastičan pokušaj završio je tik uz vratnicu Vladesa koji je ostao ukopan na mjestu. U nastavku akcije još je jednom iz blizine pokušao Ronaldo, ali mu vratar Barçe skida udarac.

60' - Promjene i u momčadi Barcelone.Xavi i Pique zamijeni su Thiaga i Adriana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

58' - Nova promjena u Realu. Iz igre je izašao Khedira, novi igrač na terenu je Callejon.

54' - Gooool za Real! Pritisnuli su igrači Reala goste u svoj peterac, nakon gužva lopta je došla do Pepea koji ju je produžio do Xabi Alonsa, a ovaj gromovito puca i pogađa za izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

53' Promjena u Realu. Iz igre je izašao Di Maria, ušao je Coentrao.

50 - Barcelona kontrolira situaciju na terenu. Pet minuta nastavka, Real ne uspijeva probiti obranu gostiju, Katalonci vješto zadržavaju loptu i kontroliraju tijek susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' - Počeo je nastavak susreta na San Bernabeu!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45' - Gooool za Barçu! Nema ga nigdje, a onda zabije. Messi je prihvatio je jednu loptu na 20-tak metara, sjurio se u obranu Reala i u svom stilu matirao Casillasa.

42' - Prilika za Real. Greška Mascherana omogućila je priliku domaćinima. Benzema je ukrao jednu loptu, poslužio samog Pepe, kojem u posljednji trenutak u šut ulazi Adriano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

35' - Gooool za Barcelonu! Konačno je do malo prostora došao David Villa, uzeo je loptu i namjestio se na vrhu šesnaesterca, te preciznim udarcem pogodio suprotni kut za izjednačenje.

31' - Žuti karton za Khediru. Nekoliko je puta Khedira rušio igrače Barcelone na sredini terena. Napravio je oštar prekršaj na Keiti, a sudac mu ovog puta nije progledao kroz prste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

28' - Real kontrolira utakmicu. I dalje se Barça ne može sastaviti s lotom, Madriđani kontroliraju situaciju na terenu, no ne uspijevaju još jednom probiti obranu gostiju.

20' - Neprepoznatljiva Barça. Nismo navikli na ovakvu momčad Pepa Guardiole, Katalonci gotovo da ne mogu prijeći centar, a Real sve jače pritišće. Pokušao je Ronaldo još jednim udarcem iz daljine koji je fijuknuo pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13' Gooool za Real!Benzema je projurio po desnom boku, sjajno okrenuo dva braniča gostiju i poslužio samog Özila koji s nekoliko metara gura loptu u mrežu.

9' - Fantastična prilika za Real. Probio je Ronaldo lijevu stranu, nakon čega je ubacio u peterac gdje Benzema nadvisuje Adriana i puca glavom. No, krajnjim naporom Valdes vadi loptu iz mreže

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5' - Ispitivanje snaga. Krenuo je Real, pokušao je Benzema s jednim udarcem iz daljine, no sve je ostalo na pokušaju. Madriđani su izveli već dva udarca iz kuta, no Barça se brani bez većih problema.

1' - Počeo je susret u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i obično uvod u sezonu počinje sa španjolskim Superkupom. Borba između dva diva, Reala I Barçe, počinje u Madridu. Koliko je Mourinho uspio nabrusiti svoje nogometaše vidjet ćemo nakon prvih 90 minuta.

.mcrmeebo { display: block; background:url("http://widget.meebo.com/r.gif") no-repeat top right; } .mcrmeebo:hover { background:url("http://widget.meebo.com/ro.gif") no-repeat top right; } http://widget.meebo.com/mcr.swf?id=oTtgzoDcjT

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stadion Santiago Bernabeu će istrčati pobjednik Kupa Kralja, Real Madrid i Barcelona, osvajač naslova prvaka.

Madriđani su se pojačali sa čak pet novih imena, iz Benfice je stigao lijevi bočni Fabio Coentrao, a sredina obrane osnažena je mladim nogometašem Lansa, Raphaëlom Varaneom.

U veznom redu Mourinho je dobio dvojac iz njemačke lige, Nuri Sahin i Hamit Altintop, dok je nova napadačka akvizicija Callejón koji je pristigao iz Espanyola.

Momčad Pepa Guardiole nije pzno kupovala ovoga ljeta, prvaci Europe jači su za jedno novo ime, u katalonsku momčad stigao je krilni napadač Udinesea, Čileanac Alexis Sanchez. No za Blaugranu je puno bitnija jedna druga stvar, nakon razočaravajuće Copa Americe s Argentinom, u katalonski se klub vratio Leo Messi.

"Sve igrače vodim na put, a iako nismo stigli trenirati koliko sam želio, jer smo pred sezonu putovali po svijetu, mislim kako je sve moguće. Iako igramo u gostima, Real nije favorit", izjavio je trener Barcelone.

Stari znanci, koji su lani odigrali čak pet utakmica u tri natjecanja, igraju sad i četvrto.

"Lijepo je to što smo postigli lani, ali ne možemo živjeti od uspomena. Ne brinite, uzet ćemo Realu i taj Superkup, bit će nam prvi trofej u nizu ove sezone", hrabro je skorašnji susret najavio Víctor Valdés, vratar Barçe.

S druge strane, 'specijalni' Portugalac bio je kratak.

"Momčad je sjajna, iako, malo smo kratki pa si ne mogu dopustiti da gubim igrače zbog ozljeda", kaže Mourinho, čiji je Real u svega sedam pripremnih utakmica postigao čak 27 golova.

Vezani članci:

arti-201108120416006 arti-201108120179006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo