miješane emocije / Kozniku o ogledu Hrvatske i Kosova: 'Jedne volim kao majku, druge kao oca, no nema dvojbe tko je jači'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Hrvatsku će u Skadru dočekati vatrena atmosfera. Kako i ne bi, ovo je prva službena utakmica koju Kosovo igra pred domaćim navijačima

6.10.2016.
10:18
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Ardian Kozniku dobro je poznat u hrvatskim nogometnim krugovima. 

Image
riječ izbornika /

Čačić uoči Kosova: 'Moramo opravdati ulogu favorita protiv vrlo motiviranog domaćina'

Image
riječ izbornika /

Čačić uoči Kosova: 'Moramo opravdati ulogu favorita protiv vrlo motiviranog domaćina'

Umirovljeni napadač rođen je upravo na Kosovu, četiri je godine proveo splitskom Hajduku, dvije u Dinamu, a karijeru je završio u Hrvatskom Dragovoljcu. Između toga je nastupao i za respektabilne inozemne klubove poput Le Havrea, APOEL-a i Bastie. Osim toga, upisao je ukupno devet nastupa za dvije reprezentacije koje će se večeras sudariti u Skadru - sedam za Hrvatsku i dva za Kosovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to stoga ogled miješanih emocija za Ardiana, što je potvrdio i on sam. 

"Jedne volim kao mamu, druge kao tatu. Nema baš nikakve razlike u ljubavi. Ipak, treba istaknuti kako je Hrvatska puno jača momčad", rekao je Kozniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoper Lokomotive Amir Rrahmani trebao bi zaigrati od prve minute protiv Hrvatske u Skadru.

"Nadam se pobjedi. Bez obzira na neke izostanke, Hrvatska je jaka momčad, i bit će jako puno posla za nas u obrani. Pogotovo moramo paziti na Mandžukića, iako nije u posebnoj formi. Sad je on najopasniji, kad nema Modrića i Rakitića. No prva stvar, trebamo pokušati zabiti. Ne zabijemo li, teško ćemo izdržati protiv Hrvatske", kaže Rrahmani, koji je igrao i u prvoj utakmici kvalifikacija, u kojoj je Kosovo odigralo 1-1 na gostovanju kod Finske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku će u Skadru dočekati vatrena atmosfera. Kako i ne bi, ovo je prva službena utakmica koju Kosovo igra pred domaćim navijačima, a i protivnik je iznimno atraktivan. 

Susret je prokomentirao i još jedan član HNL-ove obitelji, Hajdukov stoper Ardian Ismajli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvati su za nas prijateljski narod i sigurno će biti lijepo dočekani, ali tijekom utakmice će biti druga priča jer i mi želimo pobjedu. Stadion će biti rasprodan, atmosfera će sigurno biti sjajna jer smo mi Kosovari ludi za nogometom, baš kao Torcida."

Ismajli zbog ozljede koju je zadobio na derbiju Dinama i Hajduka večeras neće konkurirati za sastav Kosova, piše Goal.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo