KOVAČIĆ 'ZAPRIJETIO' SUIGRAČU S KOJIM ĆE SRESTI NA EURU: / 'Reći ću dečkima da te malo izudaraju'

Image
Foto: Profimedia

Protiv Vatrenih Škoti igraju zadnju utakmicu u skupini 23. lipnja

24.5.2021.
11:47
Profimedia
VOYO logo

Škotski izbornik SteveClarke objavio je u srijedu popis igrača za Europsko nogometno prvenstvo koje počinje 11. lipnja. Na njemu se nalazi i ime mlade Chelseajev zvijezde BillyjaGilmoura (19).

"Uzbuđen i ponosan. I majka, otac i mlađi brat su mi ponosni, a dobio sam toliko poruka od prijatelja i obitelji, svi su sretni zbog mene i kreću u potragu za ulaznicama za Euro", rekao je Gilmour BBC. On, inače, još nije debitirao za reprezentaciju, ali se nada da će mu Steve Clarke dati priliku na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su mi suigrači čestitali na pozivu, , a onda sam razgovarao s Kovom, koji mi je rekao: 'Misliš da bi mogao igrati?' Odgovorio sam mu da ima šanse, a on mi je na to rekao: 'OK, moram reći dečkima da te malo izudaraju!' Da, cijelo vrijeme traje zafrkancija. Hrvatska nam je u skupini, nadam se da je možemo pobijediti", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škotska je u skupini D s Hrvatskom, Engleskom i Češkom, a prvenstvo otvaraju 13. lipnja protiv Češke u 15,00 na Hampden Parku u Glasgowu. Protiv Vatrenih Škoti igraju zadnju utakmicu u skupini 23. lipnja u 21,00 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo