KOVAČIĆ PROTIV PORTUGALA ODIGRAO UTAKMICU ŽIVOTA: / 'Nisam ih puno zabio za Hrvatsku, sretan sam, ali to je najmanje bitno...'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Bili su mu ovo prvi golovi za Vatrene nakon više od pet godina. Prvi i do sada jedini gol zabio je u prijateljskom susretu protiv Gibraltara u lipnju 2015. Kova je progovorio nakon utakmice

17.11.2020.
23:27
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je na Poljudu od Portugala u posljednjem kolu Lige nacija 3:2. Vatreni su ipak ostali u elitnoj skupini Lige nacija jer su Šveđani izgubili 4:2 od Francuske, tako da su oni ispali u niži rang.

Hrabra i desetkovana Hrvatska poražena je golom u zadnjoj minuti i tako nije nagrađena za odličnu predstavu protiv europskih prvaka koji su u Splitu nastupili u najjačem mogućem sastavu s Ronaldom, Joaom Felixom, Rubenom Fernandesom i Diogom Jotom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba gola za Hrvatsku zabio je Mateo Kovačić (29', 65'), dok su strijelci za Portugal bili Ruben Dias (52', 90') i Joao Felix (60'). Hrvatska je od 52. minute igrala bez isključenog Marka Roga.

Image
DALIĆ OTKRIO KAKO NAKON UTAKMICE ŽALI ZBOG SAMO JEDNE STVARI: /

'Drago mi je da je ova godina gotova'

Image
DALIĆ OTKRIO KAKO NAKON UTAKMICE ŽALI ZBOG SAMO JEDNE STVARI: /

'Drago mi je da je ova godina gotova'

Kovačić: 'Sretan sam'

Kovačić je odigrao utakmicu života. Bili su mu ovo prvi golovi za Vatrene nakon više od pet godina. Prvi i do sada jedini gol zabio je u prijateljskom susretu protiv Gibraltara u lipnju 2015. Kova je progovorio nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, primili smo par glupih golova i dobili taj crveni karton. Bio je dosta težak teren i teška utakmica. Ostali smo u elitnoj skupini, to je jako bitno za nas, a šteta zbog rezultata. Nadam se da ćemo idući put igrati bolje i pobijediti", rekao je Kovačić za Novu TV uz osmijeh.

"Znače mi puno golovi, nisam ih puno zabio za Hrvatsku, tek jedan, a ovo mi je ukupno treći. Sretan sam, ali to je najmanje bitno, mi smo momčad, kolektiv i jedino pobjeđuješ kolektivom", rekao je Kovačić pa za kraj dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo ponosni jer smo izgubili utakmicu, kao što sam rekao, par glupih golova, ali sreća da smo ostali u elitnoj skupini, to je bitno", zaključio je Mateo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo