KOVAČIĆ PAR SATI PRIJE FINALA POSLAO PORUKU ŠTIMCU: / Navijači s oduševljenjem dočekali riječi Vatrenog, oglasio se i bivši izbornik

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Bivši reprezentativni branič nedavno je postao izbornik Indije

29.5.2019.
16:42
Screenshot
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik IgorŠtimac prije par tjedana službeno je preuzeo indijsku reprezentaciju. Povodom toga na društvenim je mrežama objavio niz čestitki koje su mu uputili nekadašnji suigrači, ali i igrači koje je vodio dok je bio na čelu Hrvatske. Tu su se našle osobe poput Zvonimira Bobana, ZlatkaDalića,DarijaSrne, DejanaLovrena, a posljednji u nizu koji se oglasio je MateoKovačić.

Ovaj veznjak u srijedu navečer od 21 sat u Bakuu igra finala Europske lige. U dresu Chelaeaja probat će protiv Arsenala postati prvi hrvatski nogometaš s četiri uzastopna europska naslova u nizu. Uoči tog susreta Štimac je objavio čestitku koju mu je veznjak poslao te mu je odgovorio na nju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaželio mu sreću

"Pozdrav gospodine Štimac, nadam se da ste dobro. Želim vam sve najbolje na novom poslu kao i indijskoj reprezentaciji. Imao sam čast raditi s Igorom, sjajna je osoba i trener. Sada vi imate čast raditi s njim i želim vam sve najbolje", poručio je Kovačić na oduševljenje tamošnjih navijača.

"Dragi Mateo jako mi je drago vidjeti tvoju poruku. Uvijek sam bio i bit ću ponosan što smo surađivali. Ti si šampion i želim ti sve najbolje u večerašnjem finalu Europske lige. Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti", odgovorio mu je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši izbornik bio je taj koji je Kovačiću prvi dao priliku da zaigra za reprezentaciju. Bilo je to protiv Srbije na Maksimiru u ožujku 2013. Oduševio je tada tinejdžer svojom igrom. Od tada je upisao 50 nastupa za Vatrene, a uoči tog jubileja krajem ožujka ovako je Štimac govorio o veznjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije razvio talent

''Nije još razvio talent, još očekujem korak naprijed, da se etablira na standardnoj razini. Mora eliminirati prazne rupe, trenutke u kojima jednostavno nestane s terena, kad se ugasi. Mora gledati što Rakitić radi, tu treba težiti da bude kao Rakitić. Mora preuzeti više odgovornosti jer, kad ode Rakitić, on je taj koji će ga zamijeniti”, smatra Štimac.

“Svaka mu čast na trofejima s Realom, ali tamo su Kroos, Casemiro i Modrić bili nositelji. Skupio je puno utakmica u Realu, osvajao je trofeje na čemu mu zavidim i čestitam, ali u Chelseaju se mora nametnuti”, poručila je legenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo