KOVAČIĆ NIJE ZADNJI: / Perez do kraja mjeseca dovodi još jedno pojačanje u Real

Image
Foto: AFP
18.8.2015.
19:29
AFP
VOYO logo

Madridski sportski dnevnik tvrdi da su Realov trener Rafael Benitez i predsjednik Florentino Perez na sastanku održanom prošlog tjedna usuglasili popis igrača prve momčadi za sljedeću sezonu na kojem se nalazi i David de Gea. Španjolski reprezentativni vratar posljednji je put branio za Manchester United 29. srpnja protiv PSG-a na pripremnoj turneji po Sjedinjenim Američkim Državama. De Gea je konstantno bio predmetom špekulacija o transferu u Real, a pritom se često spominjao u paketu sa selidbom Sergija Ramosa sa Santiago Bernabeua na Old Trafford. Kako je kapetan Reala u ponedjeljak potpisao vjernost , ta je mogućnost propala.

Image
NEVJEROJATAN UGOVOR: /

Real mu daje 50 milijuna eura do 2020. godine!

Image
NEVJEROJATAN UGOVOR: /

Real mu daje 50 milijuna eura do 2020. godine!

Navas je ključ

Čelnici Uniteda odlučni su u namjeri da za De Geu dobiju željenih 40 milijuna eura na ime odštete, a Florentino Perez ne želi platiti ni 35 milijuna za igrača kojeg na kraju sezone može dovesti bez naknade za transfer. No, Marca tvrdi da je De Gea, upravo zbog dogovora s Realom, odbio povećanje godišnje plaće s 5,5 na oko 8 milijuna eura, koliko mu je za produljenje vjernosti nudio United, te da sada očekuje zauzeti svoje mjesto u Benitezovoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madridski dnevnik ključnim u realizaciji ovog transfera drži Kostarikanca Keylora Navasa, trenutno prvog vratara Reala. Navas je još prošle godine bio u pregovorima za odlazak na Old Trafford, ali je ipak izabrao Real u kojem se 28-godišnji vratar nije previše naigrao pokraj Ikera Casillasa. U Manchesteru bi za konkurenta imao argentinskog vršnjaka Sergija Romera i vjerojatno bolju mogućnost da više vremena provede među vratnicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prijelaznog roka još su dva tjedna u kojima ćemo doznati hoće li "saga de Gea" ipak imati sretan završetak za 24-godišnjeg španjolskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo