KOVAČ ZLOSTAVLJAO IGRAČE NAKON KIKSA: / Otkriveno kako je kaznio zvijezde. 'Nisu to baš prihvatili s oduševljenjem'

Image

Do kraja prvenstva Bayern kod kuće igra protiv Hannovera, u gostima sa Leipzigom, te u zadnjem kolu dočekuje Eintracht Frankfurt

29.4.2019.
16:14
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 31. kola Bundeslige vodeći Bayern je u nedjelju u gostima kod predzadnjeg Nürnberga odigrao 1-1, s tim da domaćini u sudačkoj nadoknadi nisu iskoristili penal. Nürnberg je poveo golom Matheuse Pereire u 48. minuti. Izjednačenje Bayernu donio je Serge Gnabry (75), ali u sudačkoj nadoknadi (90+1) domaćini nisu iskoristili penal, Tim Leibold je pogodio vratnicu.

Na kraju je i Bayern, čiji je trener Niko Kovač cijelo drugo poluvrijeme šetao uz aut-liniju ljut kao ris, mogao doći do pobjede. No, u posljednjoj minuti sudačke nadoknade (90+5) Kingsley Coman je u kontranapadu sam izašao pred vratara domaćina i pucao ravno u njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern sada ima dva boda više u odnosu na drugoplasiranu Borussiju Dortmund, koja je dan ranije u "ruhrskom derbiju" izgubila na svom stadionu od Schalkea sa 2-4.

Nisu iskoristili posrtanje Dortmunda

Poslije nedjeljnog susreta Kovač nije imao razloga za sreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je stvarno iritantno jer nismo iskoristili priliku nakon poraza Dortmunda. Sada su još tri utakmice pred nama i moramo osvojiti sedam bodova. Dvije pobjede i remi bit će dovoljno. Znali smo da će ova utakmica biti teška. Nismo dobro igrali danas i imali smo sreće što smo osvojili bod s obzirom na to da su oni promašili penal u završnici", rekao je bivši hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan poslije remija u Nürnbergu njemački Bild otkrio je kako je Kovač na treningu izmučio svoje igrače.

"Trčali su sprinteve cijelom dužinom travnjaka s jako kratkim pauzama. Trčali su punim gasom preko 15 metara tri puta naprjied-natrag. Spontani iscrpljujući trening momčad nije prihvatila s oduševljenjem", opisao je njemački dnevni list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo