KOVAČ S MONACOM IMA PRILIKU NAPRAVITI ČUDO: / 'Bit će zanimljivo. Za početak moramo odraditi taj prvi korak...'

Image

Monaco ovog vikenda dočekuje Metz, dok će snage odmjeriti PSG i drugoplasirani Lille, dvije ekipe iz samog vrha, kao i trećeplasirani Lyon i petoplasirani Lens

2.4.2021.
11:08
VOYO logo

Hrvatski trener i nekadašnji izbornik Vatrenih, Niko Kovač, ove sezone radi sjajan posao na klupi Monaca. Nakon 30 kola francuskog prvenstva Kovač i njegovi vojnici okupiraju četvrto mjesto ljestvice s četiri boda zaostatka za vodećim PSG-om.

Utrka za naslov prvaka je, dakle, otvorena i Kovač od nje nema namjeru odustati. Međutim, on naglašava kako postoje ipak neki prioriteti, koji se ne tiču toliko osvajanja prvog mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco ovog vikenda dočekuje Metz, dok će snage odmjeriti PSG i drugoplasirani Lille, dvije ekipe iz samog vrha, kao i trećeplasirani Lyon i petoplasirani Lens. Evo kako Kovač gleda na te derbije.

"Bit će zanimljivo. Vodeće momčadi igraju u subotu i pred nama su sjajni ogledi. Naša utakmica protiv Metza značajna je zbog onog što će uslijediti. Pred nama je još osam utakmica i puno bodova za osvojiti, a čak i u slučaju da ne pobijedimo, nećemo ispasti iz utrke", izjavio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Monaco's Croatian head coach Niko Kovac (R) reacts during the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and AS Monaco FC at The Parc des Princes Stadium in Paris on February 21, 2021.,Image: 592506096, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Ipak, Kovač naglašava kako je njemu prioritet skupljanje bodova za četvrto mjesto, mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

"Moramo skupljati bodove da bismo osigurali četvrto mjesto, tek onda ćemo vidjeti što je moguće napraviti. Krajem sezone ćemo vidjeti koji ćemo biti u poretku, no za početak moramo odraditi prvi korak i osigurati ostanak na poziciji na kojoj smo trenutno", pojasnio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako svlada Metz, Kovač ima šansu izbiti na drugo mjesto. "To bi bilo dobro, ali tri boda su važnija. S njima bismo povećali prednost ili zadržali jednak bodovni razmak za petoplasiranom momčadi. Metz je opasan, posebno iz kontranapada", rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo