KOVAČU PUKAO FILM: / Trener Bayerna prokomentirao tučnjavu na treningu i izjave šefa koje mu ne idu u prilog

Image
Foto: Screenshot

Bivši hrvatski izbornik donio je jednu veliku odluku

12.4.2019.
14:18
Screenshot
VOYO logo

Nakon razbijanja Borussije Dormtund prošlog vikenda pred Bayernom je malo lakši posao. Njemački prvak ide u goste Fortuni, a uoči susreta pred novinare je stao Niko Kovač. Puno je bilo tema pred njim, a dvije su posebno došle pod povećalo - tučnjava između Lewandowskog i Comana te izjave Karl-Heinzea Rummeniggea.

Image
ŠTO JE DOVELO DO VELIKOG SKANDALA I KOVAČEVE ŠOKANTNE REAKCIJE? /

Nijemci otkrili pozadinu sukoba u Bayernu

Image
ŠTO JE DOVELO DO VELIKOG SKANDALA I KOVAČEVE ŠOKANTNE REAKCIJE? /

Nijemci otkrili pozadinu sukoba u Bayernu

"Razgovarao sam s njima poslije treninga i obojica su se ispričala. Jako im je žao zbog svega što se dogodilo. Nismo ih kaznili jer su obojica jako razumni. Igrači na treningu pokazuju emocije i na to se može gledati i pozitivno: živi smo", poručio je hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom se osvrnuo na Rummeniggeove izjave i poruku da mu posao na klupi nije zagarantiran. Legenda je to izjavila u intervjuu za njemački Sky.

Nema garanciju za posao

"Ne postoji garancija za posao na klupi Bayerna. Nitko nema garanciju. Svi se moraju dokazati,i isporučiti rezultat. Ono što se događalo u listopadu i studenom bilo je samoubojstvo. Trener je rotirao cijelo vrijeme. Uvijek možete malo rotirati, ali ako previše to radite, struktura više nije održiva. Ja preferiram da uvijek igra najboljih 11 u početnoj postavi. Sve ćemo analizirati nakon završetka sezone", rekao je među ostalim. A što kaže Kovač?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski (L) and Bayern Munich's French forward Kingsley Coman (R) attend the warm up prior the German first division football match between 1 FC Bayern Munich and RB Leipzig in Munich, southern Germany, on December 19, 2018. (Photo by Christof STACHE / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Robben u teškoj poziciji

"Ne mogu svaki put sve komentirati. Neću to više raditi. Ovdje sam dobio posao kako bi se usredotočio na bitno. Moj posao je postao sekundarna stvar i to želim promijeniti", poručio je Kovač.

Osvrnuo se i na ozljedu Arjena Robbena. U oproštajnoj sezoni dosta se muči s ozljedama i pitanje je hoće li se do kraja sezone pojaviti na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužno je što nije igrao od studenog. Uvijek osjeća nekakvu nelagodu, ali liječnici šalju pozitivne signale. On se u ovom trenutku osjeća dobro. Bilo bi lijepo kada bi opet mogao zaigrati za Bayern", izjavio je bivši izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo