KOVAČ POLUDIO NA TROJICU IGRAČA BAYERNA: / 'Gledajte Atletico i Barcelonu, tako se to radi'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Njemački mediji pišu o burnim novim detaljima iz Bayernove svlačionice

6.12.2018.
9:49
AFP
VOYO logo

Niko Kovač i Bayern prolaze kroz burnu sezonu, iako još nismo došli niti do njene polovice. Bavarci igraju prilično neuvjerljivo i već sada zaostaju devet bodova za sjajnom Borussijom Dortmund.

Međutim, osim problema na terenu, sve više zabrinjavaju i stalne novosti o nemirima u svlačionici. Mediji su početkom sezone pisali o sukobu Kovača sa određenom skupinom igrača koji nisu bili zadovoljni minutažom, poglavito Jamesom Rodriguezom. Njemački Bild sada donosi priču kako je Kovač bio taj koji je nezadovoljan određenim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Nijemci pišu kako je hrvatski trener poludio nakon utakmice sa Fortunom, u kojoj je Bayern prosuo prednost od dva pogotka i odigrao neriješeno. Kovačev bijes osjetili su Joshua Kimmich, Niklas Sule i Jerome Boateng, koji su po mišljenju hrvatskog stratega bili nedovoljno agresivni u duelima, pogotovo Kimmich i Boateng.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemci nastavljaju kako je Kovač rekao svojim igračima da se ugledaju na igrače Atletica i Barcelone, čiju je utakmicu gledao i čijim je zalaganjem ostao oduševljen. "Ako Niklas ostane na protivniku, može ga savladati svojom snagom i visinom. Nije to radio", rekao je Kovač u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo