KOVAČ NAPUŠTA BAYERN? / France Football piše da su Bavarci zagrizli za jednog od najboljih stručnjaka na svijetu

Image
Foto: Screenshot

Svako malo pojavi se neka priča o tome da Hrvat neće dočekati idući sezonu u Münchenu

30.4.2019.
14:02
Screenshot
VOYO logo

Odlazak Nike Kovača s klupe Bayerna opet je tema svjetskih medija. Talijanski Corriere dello Sport objavio je u ponedjeljak da je Inter zainteresiran za Tottenhamovog Mauricija Pochettina, da bi malo potom France Football također posvetio tekst argentinskom stručnjaku, ali oni su ga smjestili u Bayern.

Novinar Philippe Auclair piše da je od izvora bliskog predsjedniku Uliju Hoenessu doznao da Bavarci prate Tottenhamova menadžera. Kao i uvijek kada je u pitanju Tottenham problem je kako uvjeriti njihovog predsjednika Daniela Levyja da pusti iz kluba čovjeka koji radi čuda te će u utorak navečer predvoditi svoju momčad u polufinalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho, Conte...

France Football navodi kako Bayern pod Kovačem nije dominantan u Bundesligi kao što su bili pa bi se navodno Pochettino trebao pobrinuti da to opet postanu.Prije nekoliko tjedana pisalo se da će Mourinho zamijeniti Kovača, poslije toga se spominjao Atonio Conte, a i već se nekoliko puta pisalo o Pochettinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, teško će Bayern dati otkaz Kovaču dođe li do dvostruke krune.Lani mu nisu osigurali pojačanja, a doveo ih je do situacije da su u borbi za Kup i prvenstvo. Jedino što mu mogu stavljati na dušu je ispadanje od Liverpoola u Ligi prvaka. Međutim, ne treba zaboraviti da i njegovi prethodnici Carlo Ancelotti i Pep Guardiola također nisu donijeli taj trofej u München iako su imali znatno jaču momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo