Liga prvaka /

Kovač napada prvo mjesto u skupini: 'Svaki igrač mora biti samokritičan i dati bar pet posto više'

Image
Foto: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Kovačeva stolica ljuljala se većinu ove sezone, no uspio je malo ušutkati kritičare kad je povezao četiri pobjede u nizu

7.11.2018.
9:36
Sven Hoppe/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Trener Niko Kovač i njegov Bayern u srijedu će u utakmici Lige prvaka u Munchenu protiv grčkog AEK-a tražiti "puni plijen". S pravom, jer su u prošlom kolu također uzeli sva tri boda na neugodnom gostovanju u Ateni.

Ipak, Niko Kovač smatra da njegova momčad može igrati još bolje i traži maksimalan angažman svakog pojedinca:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki igrač mora biti samokritičan i pitati se što je radio kada nam je išlo bolje ili lošije. Kako se možemo zajedno izvući iz ovog? I svaki igrač, blago rečeno, mora pružiti još barem pet posto više. Ako će svaki od nas dati tih pet posto više, kada se sve zbroji dobit ćemo veliki napredak koji će nas vratiti tamo gdje smo bili prvih sedam utakmica", rekao je Kovač na press konferenciji uoči utakmice.

Bayern je trenutno na drugom mjestu skupine E Lige prvaka, a imaju identičan broj bodova te gol razliku kao i Ajax. Nizozemci će igrati protiv Benfice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačeva stolica ljuljala se većinu ove sezone, no uspio je malo ušutkati kritičare kad je povezao četiri pobjede u nizu. 

Ipak, mršavi remi s Freiburgom u posljednjem kolu ne ide mu u prilog u klubu koji ne priznaje ništa osim pobjede. Slavlje u Ligi prvaka i prvo mjesto u skupini značilo bi puno za mir u svlačionici i na tribinama Allianz Arene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo