KOVAČ JEDVA ČEKA LIVERPOOL, PROKOMENTIRAO I SMJENU MOURINHA: / 'To me stvarno boli...'

Image
Foto: AFP

Njemački prvak ima pred sobom još dvije utakmice u ovoj godini.

18.12.2018.
15:46
AFP
VOYO logo

Nogometaše Bayerna u srijedu navečer čeka pretposljednja prvenstvena utakmica prije zimske pauze. Dan nakon što su doznali suparnika u osmini finala Lige prvaka Niko Kovač stao je pred novinare.

"Ždrijeb je sjajan. Veselim se utakmici na Anfieldu. Mala nam je prednost što uzvratni susret igramo doma. Šanse su 50.50, ali u dva mjeseca puno se toga može dogoditi", kazao je. U srijedu na Allianz Arenu stiže Leipzig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O suparniku

"Igraju poput Liverpoola. Vole raditi presing i napadati obranu s brzim napadačima, ali te se dvije momčadi zapravo ne mogu uspoređivati", dodao je. Otkrio je da za susret neće konkurirati Robben, ali da se Ribery vratio. Potom se opet vratio susretu s Liverpoolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam je li nam prednost što u Engleskoj ne postoji zimska pauza, ali ja sam sretan što će moji igrači imati dva tjedna odmora", kazao je. Progovorio je i o smjeni Josea Mourinha u Manchester Unitedu.

"Svaka smjena trenera mi je bolna. Volio bih kada do takvih stvari nikada ne bi dolazilo", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uli Hoenes ostaje još četiri godine na čelu Bayerna. "On je Bayern. Uvijek je bio borac. Klubu je potreban više nego ikada prije. Činjenica da želi nastaviti s radom četiri godine pokazuje koliko voli ovaj klub", poručio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo