Sve je rijeseno: Dogovoren transfer velike spanjolske zvijezde

Sudeci prema saznanjima jednog od pouzdanijih otockih medija, Sky Sportsa, Diego Costa ce od sljedece sezone nositi dres Chelseaja i to nakon sto su Chelsea i Atletico dogovorili visinu transfera.

13.5.2014.
8:39
VOYO logo

Chelsea ce Atleticu platiti 32 milijuna funti, a objava transfera moze se ocekivati pocetkom lipnja nakon sto Atletico odradi dvije najvaznije utakmice sezone i blize povijesti. Za usporedbu, Real je Tottenhamu platio Luku Modrica jedan milijun vise.

Costa se vec duze vrijeme spominjao u kontekstu prelaska u Chelsea, a Jose Mourinho nije krio simpatije prema sjajnom napadacu Madridana. Chelsea je ove sezone imao velikih problema s realizacijom i u Londonu vjeruju kako ce upravo Costa biti rjesenje njihovih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadac madridskog Atletica ove sezone je u 47 utakmica u svim natjecanjima postigao cak 35 pogodaka cemu je dodao cetiri asistencije i 12 zutih kartona.

Usporedbe radi, jedini Chelseajev igrac s dvoznamenkastim brojem pogodaka u ligi bio je ofenzivni veznjak Eden Hazard koji je mrezu protivnika pogadao 14 puta. Napadaci Chelseaja u prvenstvu su poentirali samo 19 puta dok je Costa u Primeri bio strijelac 27 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/tFBvHgA0oiw

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo