To bi bio transfer godine: Osramoćeni Suarez dobio ponudu iz susjedstva

Osramoćenom urugvajskom napadaču Liverpoola Luisu Suarezu ukazala se mogućnost da senzacionalno zaobiđe kaznu koju mu je izrekla FIFA.

30.6.2014.
17:02
VOYO logo

Naime, kosovski prvoligaški klub Hajvalia nudi mu kratkoročni ugovor, a Suarez bi uistinu i imao pravo nastupa za njih. Razlog? Kosovo još nije članica FIFA-e, pa tako ne izrečene sankcije krovne svjetske nogometne organizacije kod njih ne vrijede.

Dakle, tako ne bi vrijedila FIFA-ina četveromjesečna zabrana igranja na klupskoj razini. Međutim, da bi opet zaigrao nogomet Suarez bi se trebao znatno žrtvovati i pristati na za njega u najmanju ruku skromna primanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako mi još nismo članica FIFA-e, mislim da može igrati na Kosovu. Stoga smo poslali ponudu Liverpoolu. To je maksimum koji možemo ponuditi. Ponudili smo 30.000 eura i plaću od 1500 eura svaki mjesec. To možda njemu zvuči smiješno, ali to je sve što možemo napraviti. Ako je voljan doći i igrati za nas, dobrodošao je. Kako mi nismo članica FIFA-e za njega bi to bilo idealno", rekao je Hajvalijin direktor Xhavit Pacolli za kosovski dnevnik Sport Plus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo