KOPIRAO 'MAKSIMIRSKU KRTICU': / Najveći dragulj talijanskog nogometa napravio gaf karijere

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Gianluigi Donnarumma najveći je dragulj talijanskog nogometa, 18-godišnji vratar Milana već sad je "programirani" nasljednik legendarnog imenjaka Buffona na vratima reprezentacije.

3.4.2017.
8:43
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Velika nada Milana krivo je procijenila putanju lopte koju mu je uputio branič njegove momčad Paletta. Donnarumma je promašio ono što je trebalo bili lagano ispucavanje. Pescara je na kraju uzela bod favoriziranim gostima (1:1), koji joj je prvi nakon četiri uzastopna poraza. Izjednačio je hrvatski mladi reprezentativac Mario Pašalić.

S druge strane, momčad Vincenza Montelle ostala je bez važnih bodova u borbi za mjesto koje vodi u Europu. .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću pognuti glavu zbog ove pogreške, prilika mi je ovo za učenje. dio mog vratarskog odrastanja", mirno je prihvatio pogrešku Donnarumma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovo promašeno ispucavanje silno nas je podsjetilo na još jedan veliki vratarski gaf. Prije deset godina u Maksimiru su igrale reprezentacije Hrvatske i Engleske, u kvalifikacijama za Euro 2008., a vratar gostiju Paul Robinson promašio je laganu povratnu loptu. Navodno mu je tada zasmetao "busen" na travnjaku, kriva je bila, šalili su se mediji "maksimirska krtica"... U svakom slučaju, ostao je kod hrvatskih navijača upamćen po tom potezu, a Vatreni su tada slavili 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo