KOPIĆ SE SUČELIO SE S NEUGODNIM PODATKOM: / 'To govori dovoljno, analiziramo ga i moramo to hitno popraviti'

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Željko Kopić debitirao je ovog vikenda na klupi Hajduka. Splićani su slavili na gostovanju kod Istre 1961 3:1.

21.11.2017.
9:49
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

"U prvom poluvremenu smo bili zaista jako dobri, a drugo je bilo nešto slabije, imali smo problema. Cijeli ovaj tjedan bio je zahtjevan sa psihološkog aspekta, pa moram biti zadovoljan s dečkima i načinom na koji smo reagirali, pa i rezultatom", rekao je Kopić u razgovoru za HRT.

Prokomentirao je i činjenicu da su Bijeli u 16 kola primili 20 golova, od kojih 17 u drugom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je podatak koji govori dovoljno sam za sebe. Analiziramo ga sa psihološkog, taktičkog i kondicijskog aspekta. Napravit ćemo sve da to dovedemo na višu razinu i omogućimo ekipi veću stabilnost i kvalitetnije rezultate", kazao je Kopić.

Upitan je i hoće li mijenjati sustav igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Željko Kopić

"U ovih tjedan dana nismo htjeli previše remetiti ono što momčad u ovom trenutku ima, kvalitetu koju posjeduje. Previše novih stvari bi bilo kontraproduktivno. S vremenom i s usvajanjem zahtjeva procijenit ćemo da li mijenjati sustav ili se zadržati na ovome. No sam sustav nije prioritet, prioritet je homogenost momčadi", prokomentirao je.

"Ciljevi? Generalno se ni ja ni suradnici ne bavimo osobnim ciljevima. Imamo klub u situaciji u kakvoj jest, jedino što nas zanima je prvi sljedeći zadatak, a to je domaća utakmica protiv Osijeka", rekao je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon prvenstvene utakmice s Osijekom slijedi im novi sraz s momčadi Zorana Zekića u Kupu.

"Situacija je takva kakva jest, ja sam odlučio doći i odraditi posao na najkvalitetniji mogući način, napraviti sve preduvjete da kvaliteta momčadi dođe do izražaja. To je pod mojom kontrolom, a stvari koje ne mogu kontrolirati, njima se previše ne opterećujem", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo