Trener Liverpoola otkrio što misli o kontroverznoj zvijezdi: 'To nema sumnje'

Navijači Liverpoola i nisu baš zadovoljni rezultatima svog kluba u dosadašnjem dijelu sezone.

26.9.2014.
8:42
VOYO logo

Ono što je zabrinjavajuće za sve pristalice Redsa je podatak da nakon pet kola Liverpool ima samo šest osvojenih bodova. Da stvar bude gora, napadači Liverpoola i nisu baš u nekoj formi, a u subotu na Anfieldu čeka Merseyside derbi protiv Evertona. Da je Suarez u ostao u momčadi, te da nije otišao u Barcelonu za 81 milijun eura, bilo bi lakše. Sad su sve oći uperene prema Balotelliju.

"Ne može se usporediti Suareza ili njega, ali Mario dolazi. On je veliki talent, to nema sumnje", rekao je trener Liverpoola Brendan Rodgers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez je trpao za Liverpool prošle sezone u Premier ligi, i ukupno postigao 30 golova. Dobro je surađivao na travnjaku s kapetanom i ikonom kluba Stevenom Gerarrdom koji ove sezone ne igra na razini na kojoj se to od njega očekuje.

//www.youtube.com/embed/wCZrTTzkl5c

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suarez nije bio svjetska klasa kada je došao u klub, ali je klub napustio kao takav. On je ovdje napredovao, igrao je i zabio konstantno, a to je put koji vas vodi da postanete svjetska klasa", objašnjava Rodgers.

Stoga, postavlja se jedno važno pitanje. Može li Talijan biti prava zamjena za Suareza?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo. Ne može se uspoređivati ta dva igrača. Luis je bio briljantan ovdje i postao je igrač koji konstantno igra dobro i zabija. Mario je drugačiji. On ima puno iskustva s 24 godine. Na njemu je da bude konstantan i to je ono što ga može podići na jednu višu razinu."

Balotelli je zabio za Liverpoolu Ligi prvaka protiv Ludogoreca, međutim još uvijek čeka na gol u prvenstvu. Prilika za prvijenac u Premiershipu već je u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Derbi daje priliku da netko postane junak i igrači su svjesni toga. To je važna utakmica za navijače, posebna za mene, ali i dobra prilika da se vratimo na pobjednički kolosijek i dignemo samopouzdanje."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo