KONTAKT JE USPOSTAVLJEN: / Niko Kranjčar očekuje dolazak Romine legende

Image
Foto: AFP

Veliko pojačanje mogao bi dobiti Niko Kranjčar u New York Cosmosu ostvari li se želja trenera momčadi Giovannija Savaresea koji je već i napravio službeni korak u tom smjeru.

27.4.2016.
20:53
AFP
VOYO logo

"Prvo bih htio reći da smatram da ne postoji trener ili klub koji ne bi bio zainteresiran za nogometaša kao što je Totti, igrača koji je lojalan organizaciji. Ne postoje mnogi koji mogu reći da su cijelu karijeru proveli u klubu i bili tako uspješni kao on", započeo je Savarese i nastavio potvrdom:

"Naravno da je kontakt uspostavljen. Pričali smo, ali više od toga ne mogu u ovome trenutku reći. Ne volimo govoriti o igračima koji nisu naši, a on je pod ugovorom sa Romom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je spremna produljiti mu ugovor

S druge strane, postoji informacija prema kojoj Totti još nije rekao svoju posljednju riječ u Romi za koju je prvi puta nastupio 1992. godine i s čijim trenerom Lucianom Spallettijem u smiraju karijere ne njeguje odnos koji bi se mogao nazvati prijateljskim. Navodno mu se nudi produljenje suradnje za dodatnih godinu dana, a sportski direktor Walter Sabatini kada govori o 39-godišnjoj legendi kluba čini to biranim riječim i otkriva:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitao sam ga bi li želio odustati dok je na vrhuncu ili to učiniti kasnije, a on mi je odgovorio da još želi igrati jer se za to osjeća spremnim. On obožava i posjeduje strast za nogometom i smatra da tehnikom i dinamikom može uspješno odgovoriti na ispite koji su pred njim, a jednako misli i kada je u pitanju fizički dio igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri kola prije kraja talijanskog prvenstva Roma se nalazi na trećoj poziciji ljestvice i čini se da će sljedeće sezone nastupati u Ligi prvaka. Kvalifikacije tog natjecanja gotovo su osigurane, a drugo mjesto koje vodi direktno među elitu u ovom im trenutku 'bježi' dva boda. NY Cosmos igra u drugom razredu američkog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo