VIDEO: / Veliki gaf Lovrena! Navijaci ga tjeraju iz kluba!

Manchester United je nadigrao Liverpool s 3:0 u 16. kolu Premiershipa, ali konacni rezultat ne pokazuje zorno stanje na terenu. United je zabijao, Liverpool promasivao i vec standarno kiksao u obrani.

14.12.2014.
14:10
VOYO logo

MANCHESTER UNITED: De Gea, Valencia, Jones, Evans, Young, Carrick, Fellaini, Mata, Rooney, van Persie, Wilson

LIVERPOOL: Jones, Skrtel, Lovren, Johnson, Moreno, Henderson, Allen, Gerrard, Coutinho, Lallana, Sterling.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELCI: 1:0 Rooney (12.), 2:0 Mata (40.), 3:0 Van Persie (75.) Lovren i drustvo u posljednjoj liniji obrane opet su se osramotili, a ono sto nasem reprezentativcu zele vlastiti navijaci prelazi granice dobrog ukusa.

"On je najgori branic u povijesti Liverpoola", jasna je poruka jednog od navijaca i kako stvari stoje hrvatski reprezentativac dotaknuo je dno u gradu Beatlesa. Skrivio je treci gol Uniteda, kumovao kao drugog i sasvim je moguce da njegove pogreske kostaju Brandona Rodgersa posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posudite ga Lokomotivu iz Zagreba, bilo kome, samo ga maknite sto dalje od Anfielda", napisao je jedan od navijaca Liverpoola. Ako nista, treba cestitati covjeku jer prati hrvatski nogomet...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sto je najgore - Liverpool napadacki je stvarao sanse na Old Traffordu, imao i dvostruko vise sansi od Manchester Uniteda, ali domacin je zabijao. Prvo Rooney u 12. minuti s ruba 16-era, pa zatim Mata pred odmor glavom nakon sto je kiksao sudac i cijela Liverpoolova obrana.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2ckgue

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku zaigrao je Balotelli, ali on i Sterling su samo proslavili De Geu, golman Uniteda skinuo je desetak izglednih sansi i u ocaj bacio armiju navijaca kluba s Anfielda. I onda u 75. minuti novi gaf Dejana. Nas branic lose je pokusao rascistiti ubacaj, ustopao je samo loptu i poklonio je Rooneyju, a on dodao Van Persieju za gol u praznu mrezu.

Krenule su salve uvreda na drustvenim mrezama, nece biti Lovrenu lako ovih dana...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo