KONAČNI UDARAC: / Realovu djecu uče igrati po modelu najvećeg suparnika!

Image

Veliki skandal potresa madridski Real. List Marca otkrio je kao u školi nogometa djecu uče igrati po uzoru na njihovog najvećeg suparnika, Barcelonu!

10.12.2015.
15:09
VOYO logo

Trenerima u školi nogometa pušten je vidio s El Clasica, odigranog 21. studenog, u kojemu je Barcelona slavila na Santiago Bernabeuu s 4:0. U trening-centru Valdebebas, dva dana nakon gorkog Realovog poraza, direktori nogometne akademije kraljevskog kluba, Victor Fernandez i Juan Luis Martinez priredili su sažetak u kojem se jasno izvlače pobjednički potezi Barcelone i suvereno ponašanje njezinih igrača.

Izvučene Ramosove i Marcelove pogreške

Istovremenu, u rubrici "ovako ne smijete igrati", izvučeni su potezi Sergija Ramosa i Marcela. Treneri mlađih Realovih kategorija bili su zbunjeni novim video-uratkom, a trener prve momčadi Rafael Benitez, potpuno je izgubio živce zbog "diverzije" u vlastitim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poklopljen Benitez

Požalio se predsjedniku Florentinu Perezu, a odgovor koji je dobio nije ga mogao usrećiti. Akademija je neovisna i ima autonomiju u radu i tamo se, bez milosti, mogu secirati pogreške prve momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo