Konačni slom! Varaždinci izbačeni iz lige!

Varaždin nije uspio ishoditi dogovor s Pavličićem i Prahićem, rok je istekao u petak u 16 sati.

30.3.2012.
19:14
VOYO logo

Varaždinci će tako od iduće sezone krenuti iz najnižeg stupnja natjecanja, iz županijske lige.

Nakon što je Varaždin praktički izbačen iz hrvatske lige, postavlja se upit kako će se registrirati preostale utakmice koje je Varaždin trebao odigrati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budući da je već odigrano pola drugog dijela prvenstva, svi rezultati koje je Varaždin dosad ostvario ostaju onakvi kakvi jesu. A svaka utakmica do kraja sezone u kojoj je Varaždin trebao igrati, registrirat će se rezultatom 3:0 za suparnika", pojasnio je povjerenik natjecanja Josip Brezni.

Iz Udruge profesionalnih klubova na Cibalijinu adresu stigla je obavijest o otkazivanju utakmice 24. kola s Varaždinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovom odlukom Cibalia je bez natjecanja susret dobila rezultatom 3:0 i upisala tri boda jer je prošlo 75% dijela prvenstva. Bili bismo sretniji da se igrao susret i da smo bodove dobili na travnjaku. Nismo sretni zbog ovoga jer to nažalost znači kako je jedan hrvatski nogometni klub u velikim problemima i žao nam je što se ovakve stvari događaju u hrvatskom nogometu, ne možemo zbog toga biti sretni", rekao sportski direktor HNK Cibalije Dražen Pernar pojašnjavajući navedenu situaciju.

Trener Samir Toplak također je izrazio nezadovoljstvo zbog otkazivanja susreta te žaljenje zbog situacije u kojoj se NK Varaždin nalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije klub u kojem sam radio, u najavi utakmice komentirao sam kako nemam nekih emocija jer to nije ekipa koju sam ostavio, tamo su još dva igrača sa kojima sam radio. Naravno, žao mi je da se ovakve stvari događaju u našim klubovima. Ovi bodovi bili bi mi važniji i puno slađi da smo ih dobili na terenu", istaknuo je Toplak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo