KAKAV HIT / Komentator u BiH usred prijenosa molio gledatelje da promijene kanal, da ne gledaju što Ronaldo i ekipa rade 'Zmajevima' u Zenici

Image
Foto: AP

Jednom bosanskohercegovačkom komentatoru toliko je bilo prisjelo prenositi potop svoje nacionalne vrste da je na BHT-u usred prijenosa, na samom početku prvog dijela, zamolio gledatelje da promijene kanal i gledaju nešto drugo

17.10.2023.
7:08
AP
VOYO logo

U susretu osmog kola kvalifikacija za Euro 2024. Portugal je sinoć u Zenici deklasirao Bosnu i Hercegovinu sa 5-0 upisavši i osmu pobjedu u skupini uz razliku pogodaka 32-2.

Gosti su sav posao obavili već u prvom poluvremenu postigavši svih pet golova. Prva dva gola zabio je Cristiano Ronaldo (5-11m, 21), a među strijelce su se upisali i Bruno Fernandes (25), Joao Cancelo (32) i Joao Felix (43).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GOLIJADA U SUSJEDSTVU /

Cristiano Ronaldo i ekipa prohujali Zenicom i do vrha napunili mrežu 'Zmajeva'

Image
GOLIJADA U SUSJEDSTVU /

Cristiano Ronaldo i ekipa prohujali Zenicom i do vrha napunili mrežu 'Zmajeva'

Image

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Osim uvjerljive portugalske pobjede, susret je obilježio i incident u 39. minuti kada je jedan od domaćih navijača preskočio ogradu i potrčao prema Cristianu Ronaldu, čak ga je uspio zgrabiti za dres, no osiguranje ga je ubrzo odvelo sa stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

No, nije to bila jedina nenogometna stvar koja je obilježila dvoboj. Naime, jednom bosanskohercegovačkom komentatoru toliko je bilo prisjelo prenositi potop svoje nacionalne vrste, da je na BHT-u usred prijenosa, na samom početku prvog dijela, zamolio gledatelje da promijene kanal i gledaju nešto drugo, javljaju bosanskohercegovački mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Bosna i Hercegovina je ostala bez izgleda za plasman na Europsko prvenstvo kroz kvalifikacijsku skupinu, ali još uvijek ima šansu kroz doigravanje koje je osigurala preko Lige nacija. Portugal je matematički osigurao plasman na Euro još ranije, a u Zenici je pobjedom osigurao i prvo mjesto u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo