SVE SAME VOLEJČINE I EUROGOLOVI / Koliko tu ima zaboravljenih remek-djela. Real se prisjetio najboljih golova Zinedinea Zidanea i ponovo smo ostali bez daha

Image
Foto: Screenshot

Zidane je uistinu imao veliku, bogatu i trofejnu karijeru, a iako je bio vezni igrač, karizmatični Francuz zabio je neke od najspektakularnijih golova svih vremena

29.3.2022.
9:19
Screenshot
VOYO logo

Iako je s Real Madridom osvojio, kao trener, tri Lige prvaka za redom, naslov prvaka Španjolske, većina će nogometnih poklonika Zinedinea Zidanea ipak više pamtiti po onome što je radio u svojim igračkim danima.

Zidane je uistinu imao veliku, bogatu i trofejnu karijeru, a iako je bio vezni igrač, karizmatični Francuz zabio je neke od najspektakularnijih golova svih vremena i to većinu njih u dresu upravo Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real nije zaboravio na svoju ikonu i prije par dana su se prisjetili njegovih remek-djela iz najboljih dana u Realu. Tu je i onaj legendarni gol iz voleja Leverkusenu, za koji mnogi kažu da je najbolji gol svih vremena, ali ima i nekih koje smo zaista već zaboravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove možete pogledati i u videu ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo