KOJI SE VRAG DOGAĐA S LIVERPOOLOM? / Lovren i ekipa igraju katastrofalno, Klopp pokušao objasniti krizu - 'Jesam li zabrinut'?

Image
Foto: Profimedia

Liverpool je sada službeno upao u prvu krizu ove sezone

4.3.2020.
8:59
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Chelseaja i Newcastlea u utorak su se plasirali u četvrtfinale FA Kupa, eliminiravši Liverpool i West Bromwich Albion. U osmini finala Chelsea je na svom terenu svladao Liverpool sa 2-0 golovima Williana (13) i Rossa Barkleyja (64). Bio je to drugi poraz Liverpoola u tri dana, iako trener Klopp nije previše eksperimentirao sa sastavom. U subotu je Watford nanio prvi prevstveni poraz "redsima".

Liverpool je sada službeno upao u prvu krizu ove sezone, a u dvije utakmice nabili su zabrinjavajuću gol razliku od 0:5. Trener Jurgen Klopp pokušao je objasniti ovakvu anomaliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša pobjednička serija trajala je bila tako duga upravo jer smo se izvanredno branili. Ali u zadnje smo četiri utakmice primili previše golova iz različitih situacija. Jesam li zabrinut zbog momentuma? Nisam, uvijek imamo priliku vratiti se, ovo je nogomet", komentirao je Klopp.

Image
Foto: Profimedia

Jurgen Klopp manager of Liverpool. Watford v Liverpool, Premier League, Football, Vicarage Road, Watford, UK - 29 Feb 2020, Image: 501983866, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line: Ryan Browne/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zašto su igrali loše?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nismo mislili da će ovo biti lagana sezona, lagani period, niti da ćemo imati lagane utakmice. Uvijek će biti teško. Protiv Chelseaja nismo bili dovoljno dobri i to moramo prihvatiti. Protiv Watforda smo igrali zaista loše, ali protiv Chelseaja nismo bili loši. Bila je to super intenzivna utakmica, napravili smo sedam izmjena i znali smo da će biti intenzivno, zato smo i posegnuli za izmjenama", zaključio je Klopp. Sada mu slijedi utakmice protiv Bournemoutha u ligi i Atletico Madrida u Ligi prvaka, a tamo mora nadoknaditi 1:0 poraz iz prvog ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo