VIDEO: / Legendarna Barçina 'krađa' je namještena utakmica?

Nogometni svijet šokirala je Europolova objava da je namještena i jedna utakmica Lige prvaka igrana u Engleskoj u protekle tri ili četiri godine.

5.2.2013.
8:46
VOYO logo

Internetski portal 101greatgoals objavio je četiri sumnjive utakmice, po svom izboru, no oni spominju čak i polufinale Lige prvaka iz 2009. godine između Chelseaja i Barcelone. Opće je mišljenje da je sudac Tom Henning Øvrebø propustio u četiri navrata suditi kazneni udarac za Chelsea. Ako je namješteno polufinale Lige prvaka, onda nogomet treba 'gorjeti u paklu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je iste godine 'uništio' Real u osmini finala. Nakon trijumfa 1:0 u Madridu, Redsi su 'pokopali' Raula i društvo s uvjerljivih 4:0. Torres, Gerrard i Dossena bacili su Anfield u trans. No, po našem skromnom mišljenju, teško da je i ova utakmica namještena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gareth Bale je prvo zamalo sam srušio Inter u Milanu. Talijani su imali mirnih 4:0 u prvom poluvremenu, a Velšanin je u nastavku zabio hat-trick (4:3). Talijani su se izvukli, ali u Londonu je bilo 3:1 za Spurse. Maicon Baleu nije mogao apsolutno ništa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još su jednu utakmicu Chelseaja stavili pod povećalo. Nakon poraza 3:1 u Napulju, prošle godine u osmini finala su u Londonu nadoknadili minus i golom Ivanovića u produžetku se provukli u četvrtfinale i na kraju i osvojili Ligu prvaka. Ne vidimo što bi tu trebalo biti posebno sporno. Barem na prvi pogled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, postoji još nekoliko utakmica s vrlo čudnim ishodom u Ligi prvaka. Prije svega, poraz Manchester Uniteda od 'fenjeraša' Beşiktaşa (0:1), gdje je vratar Uniteda loše reagirao kod šuta Telloa ili 2:2 Chelseaja i Apoela na Stamford Bridgeu. Obje utakmice su iz sezone 2009./2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je iste sezone dočekao Debrecen na Anfieldu i utakmica je završila 1:0. Postoje neke špekulacije da je trebalo biti 'više golova', odnosno da su trebala pasti tri ili više golova. Golman Mađara je Vukašin Poleksić, Crnogorac koji je od 2010. do 2012. godine bio suspendiran zbog namještanja. No, na terenu se nije sve rasplelo kako je kladioničarska mafija zamislila...

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=0Zta620Oe87ZY26n

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo