Koja još majka slavne i bogate osobe ovo radi?

31.1.2012.
8:24
VOYO logo

Clotilde Drogba uživa radeći u improviziranoj kuhinji na prašnjavom stadionu u predgrađu Malaba te navijačima kuha tradicionalna bjelokošćanska jela kao što su piletina i riba s rižom, krumpirom i umacima. "Majka Didiera Drogbe se u ovoj ulozi ne smije vidjeti", našalila se Clotilde te nastavila u ozbiljnijem tonu:

"Svatko ima svoje stvari i ono što želi učiniti. Kuhanje je ono što ja volim raditi, a želim biti korisna ljudima. Podržala bih svog sina bez obzira što bi u životu radio, bio poznat ili ne. Ovdje se ne radi o njemu, već o pomaganju i potpori mojoj zemlji", izjavila je majka Chelseajevog napadača i najpoznatijeg reprezentativca Obale Bjelokosti, koja je hranu za navijače pripremala i na Svjetskom prvenstvu 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najveće veselje osjećam kada napravim dobar obrok u kojem navijači uživaju. Jedino što taj osjećaj može zamijeniti je kada Didier zabije gol i naša reprezentacija pobijedi", izjavila je Clotilde.

Pobjedom nad Angolom 2:0 u 3. kolu B skupine Obala Bjelokosti plasirala se u četvrtfinale Afričkog kupa nacija. Dalje je prošao i Sudan koji je s 2:1 pobijedio Burkinu Faso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Angola je imala siguran prolaz s osvojenim bodom protiv Obale Bjelokosti. Mogla je dalje i s porazom, pod uvjetom da Sudan ne pobijedi Burkinu Faso. Niti jedan uvjet se nije ispunio pa se Angolci opraštaju od Kupa nacija.

Afrički kup nacija, 3. kolo skupine B: Obala Bjelokosti – Angola 2:0 (Eboue 33, Bony 65) Sudan – Burkina Faso 2:1 (El Tahir 33, 80 / Dagano 90+6)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Obala Bjelokosti 9, 2. Sudan 4, 3. Angola 4, 4. Burkina Faso 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo