SIVA EMINENCIJA U AKCIJI / Koga nam to Zdravko dovodi u Dinamo? Mamić snimljen u društvu jednog od najboljih igrača u regiji

Image
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Mamić se od hrvatskog pravosuđa već se godinama skriva u Bosni i Hercegovini, točnije u Međugorju, gdje živi na slobodi

27.4.2022.
13:08
Denis Kapetanovic/PIXSELL
VOYO logo

Kad god se najpoznatiji hrvatski bjegunac Zdravko Mamić ukaže u društvu nekog nogometaš iz regije krenu priče da bi mogao doći u Dinamo. Tako je bilo i nakon što je jedan od najboljih igrača s ovih prostora, napadač mostarskog Zrinjskog, Nemanja Bilbija (31), na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s Mamićem.

"Mijenjaš Petkovića", "Pravac Zagreb", "Nemoj nam i ti u Dinamo nakon ove sezone", "Spreman za Dinamo", odmah su se pojavili komentari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sezona iz snova

Bilbija igra sezonu života te je s 28 pogodaka sedam kola prije kraja osigurao naslov Zrinjskom. Ovaj Banjalučanin miljenik je navijača pa je njegova objava zabrinula mnoge kojima je Zrinjski blizak srcu. Riječ je, inače, o igraču koji je već nastupao i u Hrvatskoj i to za RNK Split u sezoni 2015-2016. Prema Transfermarktu njegova vrijednost iznosi 800 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nije on jedini iz Zrinjskog koji se povezuje s Dinamom. Poznato je da Mamić već neko vrijeme vreba njihovog trenera Sergeja Jakirovića. Te su se glasine pojačale i nakon što je Željko Kopić dobio otkaz.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

"Nitko ne pregovara sa mnom, ja isto čitam kao i vi, ali imam važeći ugovor sa Zrinjskim još dvije godine, što će se događati ne znam. Ja se pripremam normalno, presica, pa sutra put za Sarajevo, bilo bi neozbiljno komentirati medijske nastupe" rekao je prošlog tjedna ovaj bivši reprezentativac BiH. U međuvremenu privremeno je na klupu sjeo Ante Čačić, a za očekivati je da će na ljeto opet krenuti glasine o Jakiroviću i Modrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo