KOEMAN VEĆ SLAŽE KRIŽALJKU ZA IDUĆU SEZONU: / Nakon liste za odstrel, procurio i popis želja, tri imena se spominju

Image
Foto: Profimedia

Barcelona i Ronald Koeman su postigli dogovor da bude trener prve momčadi do 30. lipnja 2022.

20.8.2020.
9:39
Profimedia
VOYO logo

Pred novim trenerom Barcelone RonaldomKoemanom ogroman je posao nakon što je Barcelona prvi put 2017-2008. završila sezonu bez trofeja.

O promjenama se ovih dana u katalonskoj prijestolnici priča naveliko. Lionel Messi, Marc-Andre ter Stegen, Nelson Semedo, Clement Lenglet, Frenkie de Jong, Ousmane Dembele, Antoine Griezmann i Ansu Fati jedini su sigurni, dok se klub spreman zahvaliti igračima poput Jordija Albe, Gerarda Piquea, Sergi Roberta, Sergija Busquetsa, Luisa Suareza, kao i Artura Vidala, Ivana Rakitića i Samuela Umtitija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri imena

A nakon takvih inflamacija počelo se nagađati koga će Nizozemac sve dovesti, ili barem to pokušati. Tri imena u prvom su planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše As, obranu bi mogao pojačati Eric Garcia (Manchester City), vezni red Ajaxov Van de Beek, a napad Interova zvijezda Lautaro Martinez.

Koeman, koji je napustio dužnost izbornika Nizozemske, potpisao je dvogodišnji ugovor s Barcelonom gdj je je počeo trenersku karijeru kao pomoćnik Louisa van Gaala (od 1998. do 2000.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koeman je kao igrač bio član Barcelone od 1989. do 1995. A od klubova je kao trener vodio još Ajax, Benficu, PSV, Valenciju, Alkmaar, Fayenoord, Southampton i Everton da bi 2018. preuzeo nizozemsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo