KOCKICE SU SVJETSKI HIT: / Ugledni Four Four Two proglasio je hrvatski dres najljepšim na Euru

Image

Ugledni nogometni magazin Four Four Two svrstao je novu domaću i gostujuću garnituru hrvatskih dresova među deset najljepših na Euru.

30.3.2016.
9:06
VOYO logo

Nikeovi dizajneri koji su kreirali dres hrvatske reprezentacije za Euro dobili su tako veliko priznanje. Njihove dvije garniture dresova osvojili su i novinare i urednike poznatog nogometnog magazina Four Four Two.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Ovo ne bi trebalo funkcionirati, ovo stvarno ne bi trebalo funkcionirati. Taj valoviti uzorak, kockaste čarape, uh te kockaste čarape... Ovako nešto ne bi trebalo funkcionirati, ali doista funkcionira. Sad je jedini problem, kako ga nadmašiti?! Domaći dresovi Hrvatske uvijek izgledaju prekrasno, ali ovoga puta doveden je do savršenstva" stoji u opisu domaćeg hrvatskog dresa, koji su novinari Four Four Twoa proglasili za najljepši na Euru.

Image
Image

Ali tu nije kraj pohvalama za dizajn hrvatskog dresa. Rezervna garnitura, ona u plavoj boji s plavim kockicama u pozadini, nalazi se na šestom mjestu FFT-ove rang liste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je o tonovima plave boje riječ, Hrvatska je nenadmašiva, čak i po standardima ljepote koje su postavili svojim dresovima kroz povijest," zaključuje lijepu pohvalu Hrvatskoj ugledni časopis.

Image
Image

Na drugom mjestu smjestila se belgijska rezervna garnitura, a posljednje mjesto na postolju u FFT-ovom izboru ljepote ugrabili su Talijani, odnosno njihova rezervna garnitura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo