KLOPPOV MENTOR ŠOKIRAO REDSE: / 'Liverpool nije njegov omiljeni klub u Engleskoj, želio je Mourinhov posao'

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS
11.10.2017.
16:57
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Naime, Klopp je oduvijek gajio želju da jednog dana bude trener u Engleskoj. Ta mu se želja i ostavarila prije dvije godine, samo što je problem u tome da je sjeo na klupu pogrešnog kluba.

"Njegov je san bio jednog dana otići u Englesku, a pritom je favorizirao Manchester United. Tako je govorio", izjavio je Krautzun za The Set Pices.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je naprasno napustio klupu Borussije Dortmund uzeo je pauzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije tri četiri mjeseca znao sam da opet želi u akciju. Rekao sam Fergusonu da Klopp, ako ode u inozemstvo, odnosno u Englesku, da bi njegov izbor bio Manchester United. No, kada je došla ponuda Liverpoola, znao sam da neće dvojiti jer je želio voditi vrhunski klub u Engleskoj", dodao je i poručio kako smatra da je slavni engleski klub savršen za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Emocije na stadionu i entuzijazam navijača i temperament odgovaraju Kloppu dok njegove emocije, način na koji vodi momčad i skače okolo i pokazuje želju za pobjedom, odgovaraju klubu. Njihovi navijači su malo drugačiji nego oni od Uniteda, koji su tiši. Više je strasti i emocija u Liverpoolu, a Klopp je strastven i temperamentan tip", smatra Krautzun.

Crveni Vragovi u derbi ulaze s drugog mjesta i 19 bodova, koliko ima i vodeći Manchester City, dok je Liverpool sedmi s 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo