KLOPP RADI NA TRANSFERU IGRAČA KOJEG SMATRA IDEALNIM POJAČANJEM ZA LIVERPOOL: / Ali i dalje postoji jedan veliki problem

Image
Foto: Profimedia

Dvadesetdevetogodišnjaku ugovor istječe sljedećeg ljeta

12.8.2020.
15:08
Profimedia
VOYO logo

Već se jako dugo piše o mogućem transferu španjolskog nogometaša Thiaga Alcantare iz njemačkog velikana Bayern Munchena u engleski Liverpool.

Thiago je navodno velika želje trenera Redsa Jurgena Kloppa i on želi doću engleski klub, no nejveći problem bi mogla predstavljati odšteta koju Bavarci traže za tog 29-godišnjaka kojemu ugovor istječe sljedećeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30 milijuna i ni centa manje

Prije par tjedana Sport Bild je objavio da su u Bayernu spremni privhvatiti ponudu u iznosu od 30 milijuna, pto je osjetno manje od oko 40 milijuna koliko su originalno tražili.

No, veliko je pitanje hoće li u Liverpoolu biti spremni platiti i 30 milijuna jer klub trenutno, prema pisanju Sky Sportsa, ne traži pojačanja u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Thiago Alcantara

S druge strane, talijanski novinar i stručnjak za transfere Fabrizio Romano javlja kako Klopp i Thiago već dugo razgovaraju i da Španjolac svim silama ćeli doći na Otok, ali da najveći problem za Liverpool predstavlja visina odštete, koja i dalje iznosi 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romano je objavio da su za Thiaga zainteresirani i drugi klubovi, ali nije naveo njihova imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo