KLOPP PROTIV BILIĆA: / 'Dobro je za West Ham što im je on trener'

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

West Ham u subotu na Upton Parku dočekuje Liverpool.

31.12.2015.
19:45
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

To će gostima biti prilika da im uzvrate za veliki 3:0 poraz na Anfieldu s početka prvenstva. Tada je na klupi sedmoplasirane momčadi prvenstva bio BrendanRodgers, a danas je JürgenKlopp. Ovo će mu biti prilika da isproba kako se njegovi igrači danas mogu braniti od kontranapada, koji su im u prvoj utakmici donijeli dosta štete.

Poznaje Bilićeva pomoćnika

"Važno je da se možemo braniti dok smo u napadu i to je velika stvar. No, moram vidjeti jesu li oni promijenili način igre. Sigurno su napredovali u usporedbi s prošlom sezonom, ali s načinom na koji su igrali početkom ove. Dobro je za njih što im je Bilić trener. Poznajem i jednog od njihovih pomoćnih trenera (Edin Terzić). Posjeduju iskustvo, dobri su tehnički i taktički, ali prvo ih moram vidjeti", rekao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za sada je sve dobro. Često se priča o velikom broju utakmica i stvarima poput ovih. Znao sam za to prije nego što sam došao u Englesku, ali je drugačije kada ste u tome. Za sve momčadi veliki je izazov uvijek biti spreman za sljedeću utakmicu. Dobro je što je svima jednako", poručio je Klopp. Liverpool trenutno ima 30 bodova i na sedmom je mjestu dok je West Ham na osmom s 29 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo