KLOPP NA PRESICI PRIČAO O LOVRENOVOJ BUDUĆNOSTI U LIVERPOOLU: / 'On je jako važan dio naše momčadi i situacija je jasna'

Image
Foto: AFP/KIRILL KUDRYAVTSEV

Posljednjih mjeseci puno se govori o tome da je na izlaznim vratima Anfielda

14.7.2020.
15:36
AFP/KIRILL KUDRYAVTSEV
VOYO logo

Njemački stručnjak JurgenKlopp osvrnuo se na klupsku budućnost DejanaLovrena nakon što se u ponedjeljak pojavila vijest da će mu Liverpool produžiti ugovor za još jednu godinu, do ljeta 2022. Iznenadilo je to mnoge jer je poznato da su ga već lani pokušali prodati, a već se duže vrijeme priča da će pokušati i ovog ljeta. Zenit i Roma spominju se kao najozbiljniji kandidati. Ovo produljenje može se protumačiti i na način da žele zaraditi na Lovrenu jer mu aktualni ugovor vrijedi još godinu dana što znači da bi mogli za njega dobiti mrvice, a iduće godine ništa.

Image
JE LI MOGUĆE DA LOVREN KARIJERU NEĆE NASTAVITI U 'LIGI PET'? /

Vatreni ostaje u Europi, a destinacija je pravo iznenađenje

Image
JE LI MOGUĆE DA LOVREN KARIJERU NEĆE NASTAVITI U 'LIGI PET'? /

Vatreni ostaje u Europi, a destinacija je pravo iznenađenje

“Ove godine nastupio je u 15 utakmica i bio je ozlijeđen nekoliko puta. Igrao je finale Lige prvaka i odigrao nekoliko vrhunskih utakmica za nas. Dejan je jako važan dio naše momčadi. Uvijek je tako. Imamo četiri središnja braniča, ali igramo s dvojicom. Međutim, svi su nam potrebni - uvijek. On je vrlo pouzdan igrač. Iskreno nemam što više reći na tu temu”, kazao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Njegovo iskustvo je jako vrijedno. Otkako sam ja tu, Dejan je uvijek bio u momčadi, blizu momčadi ili ozlijeđen. Nikada nije bilo nečega drugoga i nikada nismo imali problema. Sve je u redu među nama. Nemam ništa za reći oko situacije s ugovorom jer o tome neću javno pričati. Tako je kako je. Situacija je jasna. Dejan je igrač Liverpoola i potreban nam je. U ovom trenutku kad je Matip ozlijeđen imamo samo tri stopera. Moramo imati kvalitetne igrače na toj poziciji da bi bili uspješni i zato stvarno nemamo oko čega raspravljati”, dodao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Liverpool manager Jurgen Klopp (left) celebrates after the final whistle with Liverpool's Dejan Lovren (right) during the Premier League match at Anfield, Liverpool., Image: 403016691, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications, Model Release: no, Credit line:

Lovren je u Liverpoolu od 2014. godine te je u 185 nastupa zabio osam golova, a ugovor s Redsima ističe mu za godinu dana. U zadnje dvije sezone ima bitno manju minutažu, te je skupio ukupno 33 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo