KLOPP GOVORIO O TRANSFERIMA I BACIO NAVIJAČE U TRANS: / Iznenadit će vas Liverpoolov plan za nadolazeći prijelazni rok

Image
Foto: Profimedia

Mnogi se već pitaju kako će Liverpool izgledati sljedeće sezone

22.7.2020.
15:06
Profimedia
VOYO logo

Liverpool je ove sezone dominantno osvojio naslov prvaka i to nakon predugih 30 godina. Momčad Jurgena Kloppa praktički je već zimus osigurao dovoljan broj bodova prednosti da sezonu mirno i opušteno privede kraju, a tako je na koncu i bilo. Nažalost, po putu se oprostio od Lige prvaka jer momčad jednostavno nije mogla jednakim intezitetom igrati na dva velika polja, ali primarni cilj je ostvaren.

No, mnogi se već pitaju kako će Liverpool izgledati sljedeće sezone, odnosno, što će se raditi u nadolazećem prijelaznom roku. Većina njegovih glavnih konkurenata u ligi, poput Chelseaja, Cityja i Uniteda već uvelike rade na pojačanjima i neki su već osigurali potpise velikih zvijezda. Recimo Chelsea je već doveo Ziyecha i Wernera, a rade i na potpisu Kaija Havertza, United pak pikira Jadona Sacha, City Koulibalyja, ali Liverpoola u nekim većim kombinacijama nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

(FILES) In this file photo taken on March 10, 2020 Liverpool's German manager Jurgen Klopp watches his players attend a training session at Melwood in Liverpool, north west England, on the eve of their UEFA Champions League last 16 second leg football match against Atletico Madrid. English Premier League clubs voted unanimously on May 27, 2020 to resume contact training as the English top-flight took a significant step towards a possible restart in June. The Premier League was put on hold in March due to the coronavirus pandemic, with Liverpool agonisingly close to the title. Clubs returned to training in small and socially distanced groups last week but they have now moved to stage two of the "return to training protocol"., Image: 522922074, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

'Imam ono što nitko nema'

Sada je Jurgen Klopp pojasnio i zašto.

"Možda drugi klubovi koji toliko ulažu u pojačanja znaju više od mene o budućnosti. Glavna razlika između nas i ostalih ove sezone je ta što smo mi stalno na vrhunskoj razini. Sjetite se kako je bila tijesna utakmica kada smo kod Chelseaja pobijedili 2:1. Sad je kraj prvenstva, a mi imamo 30 bodova više od njih. Naravno, to ne znači da je Chelsea tako puno gori od nas, ali ja imam ono što nitko nema. Moji dečki su snažni i otporni toliko da mi izgledaju kao luđaci. Na terenu daju apsolutno sve i to nam je donijelo tih 30 bodova razlike. To što mi daju moji igrači ne možete kupiti na tržištu", smatra Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Liverpool manager Jurgen Klopp (left) celebrates after the final whistle with Liverpool's Dejan Lovren (right) during the Premier League match at Anfield, Liverpool., Image: 403016691, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications, Model Release: no, Credit line: Peter Byrne / PA Images / Profimedia

Zašto neće kupovati

Na koncu je kazao kako nema namjeru kupovati samo zato što ostali kupuju i da će tržiti samo ako će za time biti potrebe.

"Sjetite se prošle godine kada smo završili sezonu s 97 bodova, ali svejedno nismo bili prvaci, koga biste mi vi svi tada preporučili da kupim kako bi nadoknadio taj jedan bod zaostatka za Cityjem? Sigurno biste mi imali toliko pojačanja za preporučiti. Ali mi nismo kupili nikoga i vidjeli ste što se dogodilo. Nećemo kupovati samo zato što ostali klubovi kupuju, nećemo kupovati zato što svi to od nas traže. Kupovat ćemo ako imamo novca i potrebe za pojačanjima", završio je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjave su to koje će svakako oduševiti igrače Liverpoola jer prije svega neće dobiti dodatnu konkurenciju, a Nijemac im je ovako lijepim riječima dodatno nahranio ego, a s druge strane racionalno poslovanje svakako će zadovoljiti i navijače te na koncu i čelnike kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo