KLOPP BRILJIRAO NA PRESICI: / Nijemac s posebnom inspiracijom odgovorio na pitanje o Pogbi

Image
Foto: AFP

U nedjelju na Anfield stiže posrnuli Manchester United.

14.12.2018.
14:22
AFP
VOYO logo

Nakon velike drame u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka Anfiel će biti poprište najvećeg engleskog derbija. Manchester United predvođen Joseom Mourinhom pokušat će još jednom skinuti skalp moćnom Livepoolu. U posljednja njihova četiri prvenstvena susreta United je slavio jednom, a tri su završila bez pobjednika. Stoga je jasno zašto Jurgen Klopp odbacuje pomisao da ih čeka lagan susret s obzirom najihovu i formu suparnika.

"Čeka nas velika utakmica. Dok sam bio u Njemačkoj uvijek sam nastojao sam gledati te susrete. Često su bili jako intenzivni, a sada sam tu nekoliko godina i ti su ogledi uvijek dosta tijesni. Nismo ih često pobjeđivali u prvenstvu tako da ćemo to pokušati promijeniti", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski clasico

"Ovo je jedna od onih utakmica koje dođu sa stavljanjem potpisa na ugovor. Ovo je velika utakmica povijesno gledano. Ako Ferguson kaže da je to engleski clasico, onda je to cool jer sam već bio involviran u njemački clasico", rekao je trener Liverpoola.

"Svjestan sam kritika na račun Uniteda, ali kada u ih u tišini analiziramo, može se vidjeti da postoj kvaliteta. Stvarno su jaki i nevjerojatno kvalitetni. Ne treba donositi procjene na osnovu broja bodova nego kvalitete koju posjeduju", kazao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski novinari pitali su ga za komentar o Pogbi. Francuz je postao meta kritika zbog loših predstava, a i utakmice sve češće započinje s klupe.

Image
Foto: AFP

Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho (L) talks with Manchester United's French midfielder Paul Pogba (R) after the second Tottenham goal goes in during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley Stadium in London, on January 31, 2018. / AFP PHOTO / IKIMAGES / Ian KINGTON / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

O Pogbi

"Postavljate li Mourinhu pitanja o Gini Wijnaldumu", poručio je Nijemac. Potom je upitan bi li ga volio trenirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate bolje od mene što bi se dogodilo kad bih da odgovor na to pitanje tako da vam neću odgovoriti. Napravite priču iz toga", rekao je Klopp.

Liverpool je vodeća momčad Premier lige s 42 boda, jednim više od drugoplasiranog Manchester Cityja i čak 16 više od šestoplasiranog Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo