KLJUČ SUDBINE ALEXISA SANCHEZA U RUKAMA JE HRVATA: / Ovaj agent samo je prošle sezone zaradio 25 mil. eura od transfera

Image
Foto: Screenshot (Twitter)

Do Alexisa je došao preko poznanstva s Arturom Norambuenom, u Europi nepoznatim igračem, koji je 15-godišnjem Sancheze rekao da porazgovara s Felicevićem dok su bili u čileanskoj Cobreloi

16.1.2018.
14:51
Screenshot (Twitter)
VOYO logo

Alexis Sanchez glavna je tema siječanjskog prijelaznog roka. Coutinhov transfer iz Liverpoola u Barcelonu teško će financijski nadmašiti, ali ionako je bio očekivan.

Sanchez je već neko vrijeme na izlaznim vratima iz Arsenala, a dugo vremena vjerovalo se da će Čileanac karijeru nastaviti u Guardiolinom Manchester Cityju. No izgleda da su Građani odustali od te kupovine, a Sanchez se sada najviše povezuje s Manchester Unitedom, ali i Chelseajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u cijeloj toj zbrci, jednu od glavnih riječi imat će Hrvat, Fernando Felicević, prema Forbesu 35. najbogatiji nogometni menadžer svijeta, a zastupa 39 igrača, među kojima su Sanchez, Arturo Vidal, Aranguiz, Medel i Claudio Bravo. Potmak je hrvatskih iseljenika u Argentinu, a s Hrvatskom je surađivao kada je dogovarao transfer Henriqueza u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kralj južnoameričkog nogometa'

Mediji su mu dali nadimak 'kralj južnoameričkog nogometa', a do 33. godine nije imao nikakve veze s nogometom, prenosi Goal. Bavio se ragbijem i studirao marketing u Parizu, a 2002. se preselio u Čile zbog posla. U svijet nogometnih agenata gurnuo ga je prijatelj iz djetinjstva i bivši nogometaš Pablo Lenci, koji je prepoznao njegov talent. Samo prošle godine, Felicević je zaradio 25 milijuna eura.

Do Alexisa je došao preko poznanstva s Arturom Norambuenom, u Europi nepoznatim igračem, koji je 15-godišnjem Sancheze rekao da porazgovara s Felicevićem dok su bili u čileanskoj Cobreloi. Fernando je tada razgovarao s njegovom majkom i preuzeo brigu za njegove transfere. Odnedavno prati Manchester United na Twitteru, a igračima u Južnoj Americi pruža besplatna savjetovanja i zarađuje samo od transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo