VELIKA POBJEDA IVANA KLASNIĆA: / Konačno je stigla zadovoljština i odgovor na pitanje 'tko je napravio s*anje'

Image
Foto: screenshot/Facebook
31.3.2017.
11:21
screenshot/Facebook
VOYO logo

Klasnić je prije desetak godina tražio izvansudsku nagodbu s bivšim klubom, a kad je ona propala, odlučio je sudskim putem dokazati da je liječnička služba Werdera pogriješila u njegovom liječenju, ili, kako je tada izjavio, želio je odgovor na pitanje 'tko je tada napravio s*anje', prenosio je DW.

Pozivao se pritom na zapisnike liječnika o povijesti svoje bolesti. Između 2002. i 2005., pisao je tada isti izvor, 'naglo je porasla vrijednost kreatina, a opala razina hemoglobina u njegovom tijelu - to su dva klasična simptoma kod osoba kod kojih bubrezi počinju otkazivati'. Unatoč tome Klasniću su propisivane nove pretrage, nove terapije i nove metode treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OBJAVLJEN POTRESAN DOKUMENTARAC O BIVŠEM VATRENOM: /

'Samo želim nastaviti normalno živjeti'

Image
OBJAVLJEN POTRESAN DOKUMENTARAC O BIVŠEM VATRENOM: /

'Samo želim nastaviti normalno živjeti'

Sada Kicker javlja kako bi Klasnić trebao dobiti 100.000 eura na račun pretrpljenog, ali i još uvijek neutvređeno visoku svotu kojom će mu se kompenzirati učinjeno. Umirovljeni nogometaš, čije je tijelo odbacilo već dva donirana bubrega (otac i majka su bili donori), podigao je tužbu protiv liječnika Werdera, doktora Götza Dimanskog, a na optuženičkoj klupi našla se i internistica Manju Guha uz tvrdnju da nisu prepoznali simptome otkazivanja bubrega tijekom pregleda prije devet godina čime je propuštena prilika adekvatnog liječnja.

Prema presudi Zemaljskog suda, Dimanski je 'odgovoran za otkazivanje bubrega i posljedice', kako je to naveo sudac Clemens Bolay koji je dodao i da je zbog navedenog 2007. Klasnić izgubio moguću zaradu u visini od milijun eura. Postupci Guhe opisani su kao grube pogreške u liječenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti imaju pravo žalbe na odluku suda.

Klasnić od 2016. godine čeka treći bubreg. U svojoj borbi za život na dijalizu odlazi triput tjedno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo