KLADIONICE KAŽU DA MU NEMA SPASA: / Ipak, kladite li se na otkaz Slavena Bilića možete pristojno zaraditi

Image

West Hamov menadžer Slaven Bilić predvodi popis trenera u engleskom nogometu prema šansama da prije ostalih dobije otkaz na trenutačnoj poziciji.

26.9.2017.
9:10
VOYO logo

Četiri osvojena boda iz šest odigranih utakmica svrstavaju West Ham u zonu ispadanja u Championship, a jedine momčadi čiji su rezultati slabiji u odnosu na onu koju hrvatski stručnjak vodi su Bournemouth (tri boda) i Crystal Palace (bez bodova). Ipak, objašnjava izvor, Bilićeva pozicija nije definirana samo aktualnom situacijom, njemu 'dionice' loše stoje od prošle sezone, točnije od prosinca prošle godine kada je West Ham upisao samo šest pobjeda nanizavši istovremeno devet poraza.

Kako bilo, jedna kuća za klađenje, prenosi sportinglife.com, postavila je u razradi ponude omjere na menadžere u Premier ligi, a prema odnosu uloženo-dobitak, Slaven Bilić se nameće kao prva opcija među trenerima koji će ostati bez posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako četiri uložene funte, dođe li do toga, donose dobitak od sedam funti što je mnogo manje u odnosu na Koemanovu situaciju gdje je jednak dobitak 'izlaz' za ulog od dvije funte. U slučaju da Howe dobi prvi otkaz među ponuđenima, na uloženu jednu funtu dobitak je šest.

Zadrži li Bilić poziciju, možda se može i nadati da će na njoj još neko vrijeme ostati budući da mu raspored donosi, uvjetno rečeno, lakše suparnike. U sljedeća četiri ogleda West Hamu slijede susreti u kojima su suparnici Swansea, Burnley, Brighton i Crystal Palace, no navodno je upozorenje da za zadržavanje pozicije iz njih mora izvući minimalno sedam bodova...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo