Kinezi spremaju novi spektakularni transfer

Prema napisima brazilskih medija, ambiciozni kineski klub Guangzhou Fuli zainteresiran je za usluge nekadašnjeg najboljeg svjetskog nogometaša Ronaldinha.

4.6.2012.
20:02
VOYO logo

"U klubu su mi rekli da su vrlo zaintersirani za Ronaldinha. Bilo je to za mene vrlo iznenađujuće", komentirao je brazilski trener Guangzhoua Fulija Sergio Farias, koji je u klub stigao u studenom prošle godine po promociji u kinesku Superligu. Prema izvještaju brazilskog dnevnika Futebal Interiora, Guangzhou je spreman ponuditi Ronaldinhu ugovor vrijedan otprilike 20 milijuna eura po otvaranju kineskog prijelaznog roka 18. lipnja.

"Svi znamo da je Ronaldinho vrhunski igrač. Vjerujem da ako ga dovedemo, da bi se mogli boriti sa Guangzhou Evergrandeom za naslov", dodao je Farias. Podsjećamo, Ronaldinho je krajem svibnja ishodio sudski rashod ugovora s Flamengom i postao je slobodan igrač, te je u potrazi za novim klubom. Guangzhou Fuli je trenutno drugoplasirani klub kineskog prvenstva s dva boda zaostatka za gradskim rivalom Evergrandeom nakon 12 kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest je objavila brazilska TV-postaja ESPN Brasil otkrivši da je Ronaldinho prihvatio ponudu koju je njegovu bratu i menadžeru Robertu Assisu dao predsjednik kluba iz pokrajine Minas Gerais Alexandre Kalli. Prošlog se tjedna Ronaldinho sudski izborio za raskid ugovora s Flamengom. Tvrdi da mu klub iz Rio de Janeira duguje 15.5 milijuna eura. Iz Flamenga su odgovorili žestoko: dopredsjednik Paulo Cesar Coutinho je izjavio da Ronaldinho nije Flamengu dao ništa otkako je prije godinu i po dana stigao iz Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo