KERUM O HAJDUKU: / 'Igrači ne vrijede pišljiva boba, Nadzorni odbor je štetočina, projekt koji je Naš Hajduk pokrenuo ne ide...'

Image
Foto: PIXSELL

'Zaključak je da Hajduk treba vlasnika koji će uložiti svoj novac jer on ne bi dozvolio štetu koja je napravljena'

20.8.2018.
18:39
PIXSELL
VOYO logo

Bez pobjede u otvarajuće četiri utakmice hrvatskog nogometnog prvenstva i ispadanje u 3. pretkolu Europske lige ono je što su dosad napravili Hajdukovi nogometaši i njihovo vodstvo. Rezultati koji su daleko od želja igrača i još dalje od onih o kojima maštaju simpatizeri kluba malo će koga zadovoljiti, a među takvima nije niti predsjednik splitskog HGS-a Željko Kerum.

"I do sada sam govorio da je Nadzorni odbor štetočina i jasno je da projekt koji je Naš Hajduk pokrenuo ne ide u dobrom smjeru. Grad Split treba prodati svoje dionice, i da bude jedan vlasnik, ne bi onda bilo štete, a Hajduk bi bio ono što je. Politika ne može upravljati Hajdukom zbog straha od ulice, odnosno hoće li izgubiti glasove", izjavio je Kerum za Dalmatinski portal na kojem se navodi i da je 'projekt bio podilaženje i natjecanje tko će se više ulizati glasačima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini spas

"Grad je dao udruzi na upravljanje Hajduk i nisu ništa napravili. Sve se pogriješilo, od biranja Nadzornog odbora, pa do uprave i igrača. Sramotno je da ne igraju splitska dica nego loši, a preplaćeni igrači. Zaključak je da Hajduk treba vlasnika koji će uložiti svoj novac jer on ne bi dozvolio štetu koja je napravljena", nastavlja Kerum te dodaje i ovo:

"I previše vremena se dalo jer je vidljivo kakvi su sve tipovi dolazili u Hajduka. Tko su ti ljudi u Nadzornom odboru, gdje su bili, što su radili, a zauzeli su pozicije kao da su bogovi. Kako oni biraju kadar? Igrače, koji, da prostite, ne vrijede pišljiva boba? Zajedno s upravom i nadzorom to sve treba maknuti i Grad treba stavit dionice na 'tender'. To je jedini spas. Inače, ako ostane vlasnik i dalje će podilaziti Našem Hajduku i ulizivat se navijačima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo